Toissa viikonloppuna junailtiin Nompan kanssa Kuopioon Kennelliiton nuorten valmennusviikonloppuun. Ohjelmassa oli paljon treenejä, pari luentoa sekä tuttujen näkemistä. Oli tosi mukava, vaikkakin raskas viikonloppu. :) Luksusta oli treenata taas vaihteeksi lämmitetyssä ja kuivassa, suhteellisen tilavassakin hallissa! Lauantaina treenattiin kahteen otteeseen, sunnuntaina kerran. Treeniaikaa oli paljon, koska tokossa koiria oli vain neljä. Noomi oli vähän normaalia väsyneempi jo matkustamisen ja hotellihuoneessa yksinoloa stressaamisen jälkeen, joten treenit eivät olleet ihan parasta antia. Varsinkaan sunnuntain treeneistä ei kyllä oikein saatu mitään irti väsymyksen takia, en saanut Noomia motivoitua enää normaalitason suorituksiin. Väsymys näkyi myös yhteistyön rakoiluna ja kiero-irski onkin tarvinnut muutaman kurinpalautuksen pitkästä aikaa...


Tokoilijat Elvis, Mindi, Noomi ja Voitto. Kuvan otti Susanna!

  Noomin kanssa jatkettiin toko-oppien keräilyä tänä viikonloppuna Hanna Helmisen koulutuksessa omassa hallissa. Noomi jaksoi keskittyä ihan hyvin, vaikka meinasikin tulla vähän kylmä odotellessa. Muutamia uusia kivoja ideoita saatiin ja otetaan treenisuunnitelmaan jatkossa. Noomi sai myös paljon kehuja, onhan se kyllä aika pätevä. :)

  Treenisuunnitelmat ja tavoitteet ovat pikkuhiljaa selkeytyneet, alan koko ajan tajuta Noomia paremmin, ja sitä, millainen treenityyli sille sopii. Nyt keskitytään hiomaan tekniikoita parempaan kuntoon ja aletaan laittaa pakettia kasaan kevään voittajaluokan kokeita varten!




Molemmista Ramppakuvista kiitokset Juulialle!

  Näyttää siltä, että ei mahduta enää tälle vuodelle kokeisiin Ramin kanssa, joten ykkösten metsästys jatkunee ensi vuoden puolella. Tuleekin sopivasti muutama kuukausi taukoa kokeista, joten ehditään paikkailla pahimpia virheitä ja yritetään tehdä myös koemaista pätkää. Rami olisi kyllä aivan huippu kisakoira, jos se olisi liikkeiden välit paremmin hallinnassa eikä ottaisi häiriötä hajuista tai yleisöstä. Ehkä jätän sen mahdollisen valioitumisen jälkeen pitkälle koetauolle ja yritän saada kasvatettua motivaatiota ja tehdä koemaisia treenejä pikkuhiljaa? Alkuperäinen suunnitelma oli jättää tokossa kisaaminen Ramin kanssa kokonaan valioitumisen jälkeen, mutta saa nyt nähdä... Tuskin maltan lopettaa, kun Ramin asenne on vain mennyt parempaan suuntaan koko ajan.