Tänään päivällä mentiin Anniinan kanssa hallille tokoilemaan. Tällä kertaa treeneistä on myös videomateriaalia, kiitokset Anniinalle.

Ensin ruutuja. Samanlaisia toistoja muutamia, eipä näissä ongelmaa.

Muutama metskunouto. Estenoudossa huono ote, muuten ok. Tasamaa turhan hidas, osaa se juosta nopeamminkin.

Kaukoja. Avo-vaihdot menee, mutta kun matkaa lisätään niin alkaa tulla vajaita istumisia. Vähitellen kai pitää. M-s alkaa olla ok takapalkan kanssa, ilman meinaa edelleen edetä. Istu-seisoon olen ottanut uuden tekniikan, pidetäänkin etupää paikallaan. Tarvitsee vielä apuja, kuten videolta näkee.

Seuraamista. Miten voi olla noin hirveää. Edistää kenties ehkä pari metriä ja tosi tiiviskin! Joooo-o. Mitähän tälle taas tekisi...

Luoksetulon stopit valuu. Miten saan niitä terävämmiksi? Olen pähkäillyt saman asian kanssa viimeiset puoli vuotta. Ilmeisesti takapalkkakaan ei auta enää, valuu edelleen. Kertokaa ihmeessä jokin kikka.

Sitten vielä 4min paikallamakuu piilossa, ei ongelmaa.

Lopuksi otettiin vielä muutamat kepit, Ramilla oli kivaa.

Sitten iltapäivemmällä lähdettiin Noomin kanssa mätsäriin. Olin luvannut kuvailla mätsärissä, en ilmoittanut Noomia kehään. Noop saikin odotella häkissä sillä aikaa, kun kuvailin. Tämä ei ollut Noomista ollenkaan kivaa.
Otettiin kuitenkin välillä kontaktiharjoituksia ja käveleskeltiin koirien keskellä. Noomi tietysti olisi tahtonut leikkiä kaaaikkien kanssa, mutta osaa se jo vähän hillitä itseään. Pitää kyllä kesän aikana käydä useamminkin mätsäreissä totuttelemassa hälinään.

Mätsipaikalla vierähti kolmisen tuntia, nyt on kyllä harvinaisen väsynyt pikkuirski...