Tokoiltiin eilen Huuhkajapuistossa Anniinan ja Staran kanssa.

Rami teki seuraamisia pidemmissä pätkissä palkatta. Ihan hyviä ne, kontakti ei juuri putoillut. Otin myös palkattomuussarjoja, ensimmäiseen sisältyi seuraamista, jääviä, ja kaukot. Kaukot oli kamalat, ekalla istu-käskyllä nousi vain johonkin puoliasentoon, kun käskin uudelleen, paineistui ja meni takaisin maahan. Nohh sitten otin lähempää jotain onnistunutta.
Toinen sarja oli tarkoitus olla seuraaminen-maahanmeno-luoksetulo-seisominen, mutta koska Rami teki luoksetulossa niin supernopean stopin niin oli pakko palkata siitä.

Noutoa, tämä oli aika hupaisaa. Heitin kapulan (ei edes varastanut) ja kun pyysin noutamaan, juoksi vain kapulan ohi ja tähyili ympärilleen. Onkohan sillä näössä vikaa. Kutsuin takaisin ja sitten tullessaan vasta huomasi kapulan ja toikin iloisesti. Sama tapahtui ainakin kahdesti... On se vaikeaa erottaa sieltä lyhyen nurmikon joukosta. Otin myös kapulanpitoharjoituksia joissa "revin" kapulaa suusta ja irti sai päästää vasta käskystä, ihan ok.

Luoksarin stoppeja ja maahanmenoja, stopit oli tässä vähän laiskoja. Tein sitten vain vauhdista heittelyjä. Maahanmenot ihan ok, ei yhtä nopeita kuin aiemmin (märkä maa).

Paikallaoloja tein kahteen otteeseen, pk-A:n takana piilossa. Ensin parikymmentä sekuntia, tässä nosti pään kun tulin piilosta, outo. Sitten saatiin onnistunut 2min makuu.
Lopuksi otettiin vielä Anniinan kanssa yhteisesti, vähän päälle 3min ja hyvin pysyi.