Olin kyllä varsin järkevä ajatellessani, että sää ehtisi viiletä. Kauhea hellehän siellä oli. ;)
Rami oli siis, kuten helteellä aina, erittäin lötkömakkara. Siihen nähden saatiin kuitenkin ihan hyvät loppupisteet.

Luoksepäästävyys 10 - hyvin pysyi sivulla ja antoi tuomarin koskea (vaikka oli miestuomari!)
Paikallamakuu 10 - ei ollut taaskaan kontaktissa kun piti käskeä, sanoin käskyn napakasti ja painui hyvin maahan. Pysyi hienosti, nosti tosin pään lopussa, luultavasti oli pakko saada läähättää. Nousi yllättävän hyvin perusasentoon.
Seuraaminen hihnassa 6 - ihan kamalaa, laahusti perässä. Pisteet olis voinut olla paremmat jos Ram olis tehnyt edes yhden perusasennon :D oli siis niin epämiellyttävän kuuma alusta että ei huvittanut istahtaa.
Seuraaminen hihnatta 6½ - samaa menoa kuin hihnassa. Loppuun skarppasi vähän ja seurasi paremmassa kontaktissa, ei kuitenkaan tehnyt perusasentoja..
Liikkeestä maahanmeno 9 - lähti yllättävän hyvin seuraamaan ja painui maahan käskystä, vähän hitaasti kuulemma kuitenkin.
Luoksetulo 8 - tuli melko nopeasti, mutta ei tehnyt perusasentoa, jäi sivulle seisomaan.
Liikkeestä seisominen 7 - lähti huonosti seuraamaan, jätätti varmaan metrin. Heti käskystä pysähtyi. Loppuperusasennon teki muistaakseni kaksoiskäskyllä.
Hyppy 8 - hyppäsi yli ja nuuhkaisi estettä vähän, teki perusasennon toisesta käskystä.
Kokonaisvaikutelma 7

Yht. 157p ALO2 ja 4. sija(/9)

Oli aika kamalaa, piti koko ajan tehdä kamalasti töitä kehässä että saa koiran liikahtamaan.
Tämä taisi olla meidän kuudes koe. Ja yksi ykkönen on saatu... Nyt se oli kuitenkin sen verran lähellä että vähän harmittaa.

Saa nyt nähdä sitten mihin kokeeseen mennään seuraavaksi vai mennäänkö. Alkaa vähän kyllästyttää jo tää alokasluokan jauhaminen.

- Jenna ja Ram