Maanantaina käytiin Anniinan ja Staran kanssa norssilla tokoilemassa. Otettiin Ramin kanssa innokkaita seuraamisia ja muistaakseni jättäviä, luoksetuloa ja noutoa. Ruutuakin taidettiin pariin kertaan ottaa.

Seuraamisharjoitukset olivat pääasiassa huvittavia. Rami seurasi tosi hienosti, sitten revittiin lempilelua. Huvittavia siksi, että ampiaiset kiusasivat meitä koko ajan, joten minä rohkeana lähdin aina yhtäkkiä kesken seuraamisen juoksemaan eri suuntaan. No, siitä ei ollut kuitenkaan haittaa seuraamiselle, ehkä enemmänkin hyötyä: niiden jälkeen Rampels seurasi skarpimmin ja kyttäsi mua koko ajan kuin hullua, se selvästi odotti milloin sekoan taas.

Maanantai-iltana opeteltiin myös uusi temppu: vilkuttaminen. Rami oppi sen illalla kymmenen minuutin naksuttelutuokiolla ja nyt se tarjoaa sitä eniten ;--)

Tiistaina käytiin päivällä agilitaamassa Moonan ja Jaffan kanssa hietsussa. Oli taas tosi kuuma päivä ja otettiin Ramin kanssa vain vähän kevyitä juttuja.
Keppejä otettiin vähän, meni aika epävarmasti ja piti auttaa aika paljon. Vieraat kepit on paljon vaikeammat, Rami otti myös häiriötä keppien välissä kulkevasta rautaosasta, kun sitä ei meidän kepeissä ole. Mentiin kuitenkin pari kertaa hienosti kepit.
Sitten otettiin puomin kontaktia, nostin Ramin puomin päälle ja siitä se sai sitten mennä kontaktille etujalat maahan syömään namia. Näitä toistoja otettiin muutamia.

Tämän jälkeen vietiin koirat uimaan. Olis ollut tosi kiva kuvata, mutta en ollut ehtinyt ladata kameran akkua joten kuvia sain vain muutaman. Rami ja Jaffa juoksi lelujen perässä vaikka kuinka kauan ;)
 






Tiistai-iltana me lähdettiin mummoni mukana itä-suomeen mökkeilemään. Rami sai sielläkin uida paljon ja muutenkin rentoutua :--)
 




  

- Jenna ja Rami