Kokeen jälkeen ollaan nyt treenattu vain kivempia liikkeitä. Sunnuntaina käytiin päivällä Anniinan ja Staran kanssa kentällä, Ramin kanssa otin vain ruutua. Staralla taisi olla juoksut tuloillaan, sillä Rami oli vähän sekaisin ja aina tilaisuuden tullen menossa haistelemaan Staraa (=ei normaalia). Ruudussa ensin vähän sähellettiin ja meinasi mennä oikean takimmaisen ruutumerkin luokse, mutta naksulla otin lähempää lähteyksiä ja muisti taas oikean paikan. Sitten uusi ongelma, kun Stara oli käynyt pissalla ruudun takana jonkin matkan päässä, Rami tietysti haistoi sen ja oli ruudusta lähdössä sinne. Kielsin > Rami paineistui eikä suostunut menemään ruutuun enää ollenkaan. Noh... Siirsin ruudun eri paikkaan ja lähetin ihan parista metristä muutaman kerran ja meni hyvin, tähän jätettiin.

Eilen otettiin pihassa tunnaria. Ei oltu taas viikkoon tunnaroitu, ja ekalla Rami nappasi ensimmäisen vastaan tulevan. Tässä on se hankaluus, että on joutunut koko ajan kannustamaan ja kehumaan että uskaltaa työskennellä kapuloilla, muuten paineistuu niin että jää vain tuijottamaan. Tokalla laitoin oman kapulan niin että se tuli ensimmäisenä vastaan ja palkkasin hyvin. Tämän jälkeen ehkä hieman rentoutui ja uskalsi hyvin haistella. Otetiin n. 10 toistoa ja hyvin toi sitten jokaisella oman. Ihana huomata, että se on vihdoin tajunnut idean. Nyt ei tarvinut edes kannustaa, yhdellä käskyllä lähti kapuloille. Laitoin kapulat ympyrämuodostelmaan ja Rami lähti aina kiertämään ympyrää vastapäivään niin että haistoi jokaista kapulaa. Oman kohdalla sitten nappaa hyvin suuhun ja tuo. Lopuksi vielä vaikeutin niin, että hajustin uuden kapulan, pyörittelin vähän käsissä. Tässä Rami kiersi kapulat kaksi kertaa, tokalla kierroksella tunnisti oman ja toi.

Eilen myös sisällä vähän kaukoja, avoimen vaihdot alkaa sujua jo varsin hyvin. Ollaan myös naksuteltu tassujenristimistemppu valmiiksi, käskysanaakin vähän jo alettu liittämään.

Lopuksi vielä se luvattu palkintokuva ;)