Viime viikon tiistaina pääsimme Rampen kanssa kokeilemaan akiliitoa. Mentiin Hietasaareen Paulan kyydillä. Tiina opasti mua vähän miten kannattaa opettaa esteitä ;)

Kokeiltiin vähän keppejä jotka menee käsiavulla ihan ok. Nopeuttahan ei ole vielä ollenkaan mutta Rami osaa jo jotenkin hahmottaa keppien kiertämisen, vaikka tarviikin tosi paljon apuja.
Hyppyesteitä otettiin aika matalilla (mini?)esteillä. Ramilla kyllä viisti nenä aika pahasti maassa vaikka suorittikin esteet yleensä suht oikein..
Meidän molempien lempparieste, A, olikin kiva vaikka luulin, että Ramppis ei uskaltais kiivetä niin korkealle. Aikaisemmin ollaan kokeiltu Jaffa-parsonin pienempää A-estettä jonka Rampe veti hyvin. Sain sen pysähtymään hyvin takajalat kontaktille, pari kertaa pysähtyi ilman että pysäytin namikädellä.
Puomi mentiin tosi hitaasti ja nenä kiinni puomissa.. ehkä ne esteet tulee tutuiksi pikkuhiljaa kuitenkin.
Putki oli Rampen mielestä myös kiva. Muutaman kerran aiemmin kun ollaan kokeiltu, Rami on saattanut jäädä putkeen "mietiskelemään" mutta nyt meni tosi hienosti, melkeinpä alkoi löytyä jo vauhtia! Putki oli siis suorana.
Rengasta Rami kokeili Tiinan opastuksella. Kerran hyppäsi ohi, muuten meni ihan hyvin.

1248197205_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Itse olin siis rippileirillä keskiviikosta tähän päivään. Ramilla oli ollut ilmeisesti tekemisen puute: äsken kun naksuteltiin uutta temppua (ja vanhojakin), se oli tosi innoissaan ja tarjoili holtittomasti kaikkea :D tollanen sen pitäis aina olla..

Huomenna on tarkoitus lähteä taas agiliitämään jos sää sallii. Mennään tällä kertaa päivällä, toivottavasti ei olis niin paljon sääskiä kuin viimeksi. ;)

- Jenna ja Rami