Maanantaina liideltiin ekaa kertaa kimpparyhmässämme. Enimmäkseen treenit meni säheltämiseksi, mutta onnistuneitakin juttuja joukossa oli.

Ensin treenattiin irtoamista hypylle namialustalla. Kerran Rami meinasi kiertää toisen esteen, mutta muuten melko hyvin. Rima putosi myös kerran, mutta olin itse jotenkin epäloogisesti koiraan nähden.

Kepit onnistui tosi kivasti! Vauhtiahan niihin vielä kaivataan (ja varmuutta ekan välin löytämiseen) mutta pääasiassa kyllä hienosti vetää. 
Vauhtia tulee lisää jos itse olen kauempana edessäpäin. Nyt kykeni kepittelemään kohtuullista vauhtia jo silloin kun jäin itse keppien alkuun, yleensä menee todella hitaasti.

Myös puomin alastulokontaktilla onnistuttiin, nostin Ramin puomille ja naksuttelin oikeaa asentoa kontaktilla. Tosi hienosti tajusi ja tarjosi lopulta ilman apujakin.

Agiliidot jatkuvat sitten ensi viikolla.



Tänään pääsin koulusta aikaisin ja päätin lähteä koirien kanssa järven jäälle, kun aurinkokin paistoi. Kamerakin toki pääsi mukaan.





Illalla meillä kävivät Taru ja Neo, Noomi sai melkein ikäistään seuraa. Noomi on Neoa yli kuukauden nuorempi, mutta silti jo isompi. :D Molemmat ensin pelkäsivät toisiaan vähän, mutta pienen tutustelun jälkeen alkoivat leikkiä.