Eilen ja tänään ollaan käyty iltalenkin yhteydessä pitämässä n. 15min treenipätkät päiväkodin edessä olevalla aukiolla salen edessä (kivasti häiriötä).

Eilen pieniä seuraamispätkiä, pitkästä aikaa tosi hienoja! Piti kontaktin hyvin ja reagoi käännöksiin nopeasti. Naksuttelin aika tiheään hyvästä kontaktista, joka on meinannut ruveta rakoilemaan palkattomuustreenin yhteydessä.
Eilen myös paikallamakuu, ihan vain 10 sekunnin pätkä (keskityin lähinnä alku- ja loppuasentoihin). Olen nyt opettanut, että pää pysyy maassa vaikka kävelen sivulle, kun meinasi alkaa ennakoimaan istumista. Hyvin nousee käskystä ylös vaikka on pää maassa. Enimmäkseen oon palkkaillut maahan (menen sivulle ja seison siinä muutamia sekunteja, sitten pudotan namin nenän eteen), muutamia kertoja ottanut sivulle ja hyvin pomppaa.
Liikkeestä istumista ollaan myös vähän hiottu, ei olla päästy vielä pysähdyksestä eroon.
Liikkeestä seisomista taas taaksekävelyillä, ei ongelmia (stoppikin taisi olla priima).

Tänään tehtiin suunnilleen samoja juttuja, tosin enemmän temppuja ja pelkkää seuraamista. Seuraaminen oli taas mahtavaa, jopa parempaa kuin eilen! Tosi upeasti piti kontaktin ja oikea paikkakin oli, ei edistänyt senttiäkään. Rami oli innoissaan ja tarjoili vähän kaikkia temppuja, eniten pyörimistä, josta onkin tullut sen uusin lemppari. Se pyörähtelee perusasennostakin ja samalla vahingossa korjaa paikkaansa :D 


(kuva viime lauantailta tylsää tekstiä piristämään)