Rami on ahkeroinut voittajaluokan liikkeiden parissa. Alkaa näyttää jo aika kivalta. Keskiviikkona Anniina käskytti meille kaikki liikkeet (paitsi paikkamakuu ja hyppynouto) kokeenomaisesti ja mulla oli pateepalkka kentän laidalla odottamassa. Videollakin on liikkeitä.

Aloitettiin seuraamisella. Minusta ihan ok:n tuntuista, ottaa liikaa väljyyttä käännöksissä ja muutenkin kärsii kokonaisuus kuumuudesta. Mutta olisin oikein tyytyväinen tuollaiseen kokeessa. Video.

Sitten liikkeestä istuminen. Ekalla sekoitti seisomiseen, otin uudelleen ja se hyvä. Kuten näkyy, vartaloapu edelleen käytössä. Video onnistuneesta.

Luoksetulo, aika järkyttävä sanoisinko :D Stopit valuuuu, varsinkin seisominen. Tätä on viilattava vielä. Video.

Ruutu. Tähän olen tyytyväinen. Ruudussa ollessaan Rami seisahtui hetkeksi huomattuaan Staran kentän laidalla odottamassa, kuitenkin mihinkään ei tarvittu kaksoiskäskyjä. Seuraamaantulokin aika hyvä, ainakin siihen nähden kuinka vähän sitä ollaan treenattu. Video.

Tässä välissä otettiin hyppynoudon tilalta tasamaanouto puisella, tästä ei videota. Hitaahko palautus ja törkeää kapulankäsittelyä perusasennossa...

Metalli. Muuten mainio, mutta palautusvauhtia kaivataan. Johtunee vireen laskemisesta, kun oltiin jo tehty monta liikettä palkatta. Video.

Tunnari. Lähti kapuloille vasta kolmannella käskyllä, hämääntyi varmaan minun kääntyilystä, mitä ei olla paljon otettu. Eikä olla kovin monesti myöskään treenattu aivan koematkalla. Mutta pääasia että oma löytyi. Palautus tässäkin hidas, täytyy keskittyä jatkossa vauhtiin. Tuskin kuitenkaan kokonaan johtuu palkattomuudesta, teki Rami nopean noudon avoimen kokeessakin vaikka oli ollut pitkään palkatta. Video alkaa vasta Ramin ollessa haistelemassa kapuloita :D

Kaukoissa en tehnyt kuin m-s-m-i-m, kaikki vaihdot ei ole vielä valmiita pitkällä matkalla. Nämä ihan ok, istumisesta maahan taisi liikkua pari senttiä taaksepäin, mutta minua ei haittaa taakseliikkumiset! :D Video.

Tämän jälkeen palkalle vapautus.

Tänäänkin käytiin kentällä, otettiin seuraamista kaukopalkalla, vaihtelevan pitkiä. Ihan mukavia oli, alussa vähän löysää, korjasin. Otettiin myös ruutua, niin että siirsin pari kertaa paikkaa. Ensin meinasi taaas tarjota merkkiä, mutta sain palkattua oikeasta. Viimeisen kerran kun siirsin, meni heti oikein. Ruudun yhteydessä on myös aika kätevä treenata paikallamakuuta. :D Laitan Ramin makaamaan nenä poispäin minusta, kun meen laittamaan tötsät. Sehän ei siis voi nähdä mua, kun pään pitää olla maassa eteenpäin suunnattuna! Ja samalla hyvä ruututreeni, kun sen pitää katseella käskystä etsiä ruutu ilman että on nähnyt sen rakentamista.
Tehtiin myös parit luoksetulon stopit, ihan ok, vaikkei niin terävät kuin haluaisin.

Noomi oli keskiviikkoiltana taas häiriötreeneissä yliopistolla, oli hauskaa. Aluksi taas toiset koirat kiinnostivat, naksuttelin vaan hetken kontaktista.
Saatiin tosi hienoa seuraamista, käännöksetkin kivat. Parit liikkeestä seisomiset myös ja ok, tosin edelleen melko iso vartaloapu. Sitten Paula avusti meille luoksepäästävyyttä, tämä on Noomille haastava liike! Sen pitäisi malttaa istua rauhassa kun vieras ihminen tulee koskemaan. Ja kaikkein kivointahan toki olisi hypätä sen tyypin syliin ja antaa pusuja :) Pidin hihnaa aika tiukalla, että ei pääse hyppäämään ja koko ajan nakkia naamaan kun Paula ensin käveli vain läheltä ohi. Hyvin pysyi tämän. Sitten Paula lähestyi suoraan edestä ja tässä pari kertaa Noomi meinasi lähteä pusuttelemaan. Lopuksi saatiin kuitenkin onnistunut koskeminen! Huippua.
Vielä lopuksi pyysin Paulaa avustamaan meille luoksetuloja pitkältä matkalta, niin että Paula piti Noomia pannasta ja minä juoksin pois. Sitten kutsu ja tulihan se ja _vauhdilla_. Muutama toisto näitä, aina yhtä iloisesti tulee ihan täysiä. En ottanut perusasentoon tai mitään vaan palkkasin vauhdista.

Eilen käytiin Noomin kanssa kasvattajalla ja Noomilla oli tosi hauskaa, se sai leikkiä Poju-veljensä kanssa. :) Lapsilla on hieman kokoeroa: