Viime viikolla oli Noomin toinen rokotuskerta. Nyt oli paljon reippaampana, uskalsi kävellä sisälle ihan nätisti (vaikka jännittikin selvästi) ja katseli ympärilleen vähän kiinnostuneena. Kun toimenpidehuoneesta tuli yllättäen kaksi cavalieria ja toinen tuli vähän lähemmäs Noomia haistellakseen, alkoi neitiä jännittää ja piti perääntyä kauemmas. Rokotteen laitto kirveli vähän ja piti vinkua, mutta reippaana oli muuten.
Samalla reissulla Noops pääsi mukaan käymään mustissa ja mirrissä, sielläkin ensin jännitti, mutta nuuski kuitenkin kiinnostuneena kaikkea. Myyjää piti saada haistella (ja nuolaista), Noomi kun tykkää kaikista ihmisistä, vähän liikaakin. Varsinkin lapsista. Se olisi aina menossa naapuriin, kun pihalla leikkii lapsia. Monta kertaa se lähtee juoksemaan sinne päin, mutta kutsusta tulee heti takaisin. Luoksetulo on siis edelleen tosi varma.
Perjantaina Eeva kävi liimaamassa Noomin korvat, ihmeen hyvin ovat pysyneet vaikka N niitä rapsutteleekin.
Noomi harjoittelee usein iltaruualla kaikkea perusjuttua. Nyt ollaan alettu kunnolla liittämään käskyjä toimintoihin, istumiskäsky on melkein valmis. Jotain tokojuttujakin ollaan välillä kokeiltu.

Sunnuntaina oli Ramin tokotreenit. Nyt olikin tavallista enemmän koirakkoja, Rami ei kuitenkaan erityisesti häiriintynyt mistään. Paikallamakuu otettiin ryhmässä, käväisin nopsaan muutaman sekunnin (5-10sek?) piilossa hallin ulkopuolella. Ainakin palatessani pää oli edelleen maassa, harmi etten hoksannut kysyä keneltäkään, oliko nostellut.
Otettiin myös seuraamisia ja jääviä. Rami seurasi ihan hyvin, ei pudotellut kontaktiakaan juuri. Liikkeestä maahanmenon otin kerran, melko hidas, mutta istuminen ja seisominen oli kivoja. Ohjaaja tarkasti kaikilta seisomisen, oli kuulemma pysähtynyt tosi hyvin.

Ensi viikko saadaan nauttia lomasta. Ehtii kunnolla lenkkeilemään ja treenaamaan! :)