Tällä kertaa treenit pidettiin norssin ala-asteen kentällä. Mentiin melkein puoli tuntia myöhässä paikalle, kun oltiin hallilla kouluttamassa omaa ryhmäämme Anniinan kanssa. Olivat ehtineet jo ottaa paikallamakuun, mutta onneksi saatiin se vielä loppuun otettua parin koirakon voimin.

Ohjaajan kanssa katsottiin vähän, millä mallilla meidän ruutu on. Vein ensin namin ruutuun niin, että Rami näki, sitten vain lähetys sinne syömään. Toinen ilman namia, naksu kun oli ruudussa ja heitin palkan.

Sitten otin mm. kaukoja, Anniina käskytti. Tosi hienot! Siis ainakin Ramiksi. Ei ne mitkään salamannopeat ole, mutta ei yhtään vajaata istumista, jee!

Sitten loppuun vielä se paikkamakuu. Pyysin ohjaajaa tekemään juoksuntarkastuksen ja mentiin "kehään" muka koemaisesti. Hyvin ekasta käskystä maahan, sitten piiloon kentän laidalla olevien "taulujen" taa. Oli muuten tosi kätevä piilo, lautojen välistä näki koko ajan, mitä koira tekee. Ja aika huippuhyvin se makoili koko kolmeminuuttisen. Kerran taisi vähän korjata pään asentoa, mutta ei edes meinannut nostaa, vaikka takaa kulki ihmisiä.

1274209287_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Noomilla olisi sitten eläinlääkäriaika huomiseksi, käydään näyttämässä nenua.