Perjantaina tokoiltiin kassilla. Rami otti taas jotenkin tavallista enemmän häiriötä, mikähän tuolla hallissa aina on. Kuitenkin jaksoi keskittyä suht hyvin, silloin kun jotain tehtiin. Seurasi ihan hyvin ja liikkeestä seisominen oli aika nappisuoritus myös. Paikallamakuussa kokeilin käydä piilossa, oli nostanut itsensä puoli-istumisasentoon parin sekunnin aikana jotka ehdin ulkona käydä. Loppuun kuitenkin onnistunut suoritus, jossa kävin vain ovella pyörähtämässä.

Lauantaina oli tarkoitus treenata, mutta yllättäen päivä kuluikin tuirassa rokotejonossa viisi tuntia seisten, joten jätettiin treenailut siltä päivältä... Sitten en ole vain jaksanut/ehtinyt tehdä suurempia treenejä (tosin parina iltana sisällä liik. istumista, aika hyvällä mallilla jo..!) ennen kuin tänä iltana.
Mentiin siis iltalenkin yhteydessä taas salen eteen, Rami oli hyvässä vireessä. Viilattiin seuraamisen käännöksiä, vasen näyttää nyt melkeinpä parhaalta vaikka se onkin ollut aina heikoin. Harkitsen melkein täykkärin vaihtamista vasempaan, kun toisinaan meinaa jäädä Ramilla kierros pitkäksi oikealle kääntyessä. Sitten otin kerran koemaisen L-kaavion, mahtavasti piti kontaktia. Juoksuosuuttakin naksuiltiin, kun siinä meinaa aina kadota kontakti parin ekan juoksuaskelen ajaksi. Pari vauhdikasta luoksetuloa, häiriönä toimivat mukavasti pyöräilevät ihmiset jotka menivät ihan vierestä.

Eli koepaikka lauantaille on siis varmistunut, vuoden viimeinen mahdollisuus koulariin...