Tälle vuodellehan meillä oli tavoitteena...

Tokosta TK1, mikä saavutettiinkin loppuvuodesta, mainiota. Ensimmäinen ykköstulos saavutettiin huhtikuussa pistein 180,5, toinen lokakuussa pistein 189,5 ja kolmas heti perään marraskuussa pistein 177.
Agilityalkeiskurssi oli myös tavoitteena, harmillisesti ei sellaiselle päästy (yritettiin kyllä). Ollaan kuitenkin treenattu jo ihan mukavasti alkeita tästäkin lajista, ja heti ensi vuonna jatkuu.

Muita varsinaisia tavoitteita ei ollut. Edistystä on kuitenkin tapahtunut monessa asiassa.
Innostuin alkukesästä opettamaan Ramille monia temppuja. Rami on myös saanut enemmän intoa työskentelyyn, vaikka vieläkin motivaatiossa on paikkailtavaa. Olen oppinut luottamaan Raipeen paljon enemmän, sitä voi pitää varmemmin vapaana, vaikka olisi toisia koiria lähettyvillä. Se tulee luokse kutsusta varmemmin.





Sitten siirrytään ensi vuoteen, eli tavoitteet vuodelle 2010:

TOKO: tulostavoitteeksi AVO1 (tällä hetkellä olen sitä mieltä, että en aio kerätä koularia avoimesta)
Muuten sitten tokon suhteen haluan rakentaa paljon varmemman kisatyöskentelyn. Tavoitteeksi voisi asettaa sen, että saisin Ramin toimimaan hyvässä vireessä koko kisasuorituksen ajan. Ensi vuoden aikana voitaisiin hioa myös VOI-EVL liikkeistä niitä, mitkä ovat vielä kesken.
AGILITY: tavoitteena olisi oppia suorittamaan oikein kaikki esteet ja mennä jo jonkinlaisia ratoja. Saa nähdä miten edetään tässä.

MUU:
Opiskellaan paljon temppuja! :) Muutenkin pyritään pitämään hommat hauskana Ramille. Olen myös vähän miettinyt, jos veisin Ramin luonnetestiin ja luustokuvauksiin. Myös jotain PK-juttuja olisi mukava kokeilla, ehkä vähän kaupunkikävelytreeniä ym. BH-koetta silmällä pitäen.
Keväällä olisi myös tarkoituksena hakea näyttelystä ainakin H, jonka jälkeen luultavasti sitten kastrointi.

Sekä tietenkin opetellaan elämään yhdessä pikkumonsterin kanssa... :)