Ai mitenniin jotenkin tokopainotteisia nämä postaukset.....?

Eli tänä iltana siis tokoiltiin kassilla Paulan ohjauksessa. Apukoulutin ensin alokasryhmän seitsemästä kahdeksaan, jolloin Ramppa sai keräillä energiaa hallin seinustalla. Ihme, ei edes haukkunut vaikka otin luoksepäästävyyttä muilta.

Sitten kahdeksasta yhdeksään meidän avoryhmä.
Aluksi otettiin luoksepäästävyys, Rami oli nätisti. Häntä vispasi mutta ei ollut nousemassakaan.
Sitten liikkeestä maahanmenoa. Rami meni jo paljon nopeammin maahan, hienoa. Odotellessa tarjosi koko ajan jotain temppua tai maahanmenoa, kiva että käyttää ajan enimmäkseen tällaiseen kuin muiden kyttäämiseen tai haisteluun.
Hyppy oli ihan okei, otti kyllä askelia seisomiskäskyn jälkeen.
Sitten rivistä luoksetuloa ihan lyhyellä matkalla. Rami tuli tosi hyvin, ihme että tuli laukalla vaikka oli parin metrin matka. Perusasento oli suora, tosin ehkä millin liian edessä.
Otettiin myös paikallamakuuta ringissä niin että kierreltiin koirien edessä. Ramin taakse en mennyt, se kyllä nostaisi pään. Hyvin pysyi, vapautin vähän etuajassa kun tärisi jo kylmyyttä.
Sitten luoksetulo häiriköitynä, oikein hyvä. En keksi mitään parannettavaa, vauhtikin taisi olla kiva.
Loppuaikana kokeiltiin avoimen hyppyä kertaalleen, onnistui ihan ilman mitään ongelmia. Kaukot oli ok, maasta istumaannousussa tosin meinasi liikkua eteenpäin mitä ei yleensä tee. Seuraamista kun otettiin pikkupätkiä, huomasin että vasemmalle käännös on tajuttu. Takapäätä käytti taas paljon paremmin.
Kokeiltiin myös yhdellä agihypyllä hyppelyä, kun sattui niin sopivasti olemaan siinä. Rami innostui repimään hihnaa palkaksi.
Noutokin otettiin kahdesti ihan loppuun, ensimmäisellä varasti, toinen oli hyvä.

Muistinkohan edes kaikkea :D

Tänään muuten satoi jo lunta, apua. Kohta on jo talvi.