Tänään otettiin tunnaria pihassa.

Ensin kapulat riviin, oma melko keskelle. Yritän hajustaa omaa vain pyörittelemällä vähän kädessä, että oppii tutkimaan tarkasti. Laitan Ramin nurkan taakse piiloon, kun laitan kapulat, ettei näe mihin laitan oman.

Ensin lähetin vain n. metrin päästä kapuloista. Ekalla lähetyksellä haisteli hyvin, vaikka pelkäsinkin että nappaa ensimmäisen vastaantulevan kun oli niin innokas. Haisteli kahdesti kapulat läpi ja lopulta toi oman. Pitääkin ottaa paljon näitä että vain vähän pyörittelee käsissä kapulaa, niin saa varmuutta tuohon haistelun tarkkuuteen. :)
Tokalla myös hyvin, nyt toi heti oman kun ekan kerran osui kohdalle. Mälväsi kapulaa sivulla, odotin että lopettaa ja sitten palkkasin.
Kolmannella meni hyvin kapuloille ja nosti oman, sitten paranteli asentoa suussa, jolloin kapula tippui. Nosti uudelleen ja toi perusasentoon jossa taas pureskeli. Palkka taas vasta kun piti hyvin.
Sitten yksi onnistunut, toi hienosti ja palkkasin nopeasti perusasentoon ennen kuin ehti alkaa puremaan.

Sitten siirsin kapulat kauemmas, n. viiden metrin päähän. Tästä matkasta kaksi onnistunutta toistoa, haisteli hyvin ja palkkasin taas nopeasti ennen kuin ehti pureksia. Tosi hyvin toi vaikka toisella kertaa tyhmä ohjaaja lähetti väärällä käskyllä...