1271444028_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Keskiviikkona oli vuorossa tokoa yliopiston parkkiksella isommassa porukassa. Tällä kertaa menin vain Noomin kanssa, se sai totutella toisiin koiriin ja vähän tokoillakin.
Ihan aluksi kun mentiin paikalle, Noomi katseli muita vähän arkaillen ja tuli jalkojeni takaa katselemaan. Muutaman minuutin tarkkailun jälkeen Noomi totesi, etteivät muut olekaan kovin pelottavia (vaan lähinnä kiinnostavia) ja alkoi käyttäytymään taas ihan normaalisti.

Tehtiin muutamia perusasentoja ja paikallamakuita ja -istumisia. Ihan hyvin oltiin kuulolla, vaikka häiriökin kiinnosti. Pitäisi tehdä nyt useammin ihan vain sellaista että menee jonnekin häiriöpaikkaan ja palkkailee kaikista kontaktinotoista.

---

Torstaina viimeinen pentukurssikerta. Noomi oli heti sisään tullessa aivan innoissaan, hyppeli tassut ojossa muita kohti ihan jeeeee. Se saikin tervehtiä kurssikaveriberniä, eikä pelottanut yhtään vaikka onkin paljon isompi (Noomi vain läpsii naamalle ja "halailee"...).

Alkutunnista keskittyi ihan hyvin, ensin tehtiin tokohyppyä niin että ohjaajalla namialusta toisella puolella. Ihan kivasti meni yli pari kertaa.
Odotellessa teetin paikkamakuita ja -istumista, siinä ollaan edistytty kivasti. Pari viikkoa sitten tuolla häiriössä ei kyennyt juuri olemaan paikallaan vaan ahdistui ja lähti perään jos meni vähänkin liian kauas. Nyt pysyi koko ajan tosi kivasti, ei kertaakaan lähtenyt.

Paikallamakuuta tehtiin yhteisestikin, hyvinpä siellä pysyttiin. Palkkailin usein ja välillä kävin kauempanakin.

Agipuolelle siirryttäessä Noomilla alkoi vähän keskittyminen rakoilla. Ei ihmekään, en ollut muistuttanut asiasta joten sehän oli tietysti syötetty kotona paria tuntia ennen kurssia.

Mentiin keppejä, hihnaohjauksella ja ohjaajalla palkka kauempana. Ihan hyvin.
Ihan viimeisenä sitten kolmen esteen rata, hyppy-putki-hyppy. Lähtöön ei meinannut jäädä kunnolla, tein pari helppoa harjoitusta (palkkasin kun kävin vain muutaman askelen päässä). Vähän sähellystä ensin, lopulta kuitenkin ihan oikein mentiin esteet.

Kurssin jälkeen käveltiin moikkaamaan Tarua ja Neoa. Käveltiin vähän matkaa ja päästettiin pennut leikkimään jääkiekkokaukaloon. Sielläpä ne juoksivat toisiaan jahdaten melkein tunnin...

1271444126_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Enemmän kuvia täällä.