Tällä viikolla ollaan treenattu muutamana päivänä, mutta en nyt jaksa selostaa kaikkia treenejä tähän kun olen laiskaillut tämän blogin kirjottamisen kanssa joten kerron tämän illan treenailusta. :D

Lähdettiin siis keskustaan häiriöiseen treeniympäristöön. Mentiin linja-autolla ja matka meni Ramppiksen osalta tosi hyvin, loppumatkasta vähän oli levoton. Sitten käveltiin pysäkiltä parisataametriä ydinkeskustaan, hienosti käveli hihnassa ja otti välillä kontaktia. Hengailtiin hetki sitten rotuaarilla ja otettiin miniseuraamisia ja kontaktia vähän.
Sitten siirryttiin torinrantaan ja saatiin treeniseuraa Anniinasta ja Starasta. Muutenkin oli tosi häiriöistä, kun teatterin vieressä istuskeli paljon porukkaa ja torin poikki käveli koko ajan ihmisiä (ja koiria). Meidän treenejä kävi kyttäämässä 10-viikkoinen irlanninsetterinpentukin :D
Hyvin sujui treenailut. Eniten ehkä harmittaa se, että edelleen häiriössä Rami jää toisinaan unelmoimaan eli kyyläämään jonnekin kaukaisuuteen.. mutta naksuteltiin kontaktia sitten kontaktisanasta ja ihan hyvin sujui loppua kohti.
Jotenkin aika huvittavaa, että meille tuottaa vaikeuksia pienet kontaktiharjoitukset, mutta vedettiin siinä sitten muutama pitkä seuraamiskaavio putkeen palkatta täydessä vireessä (jopa paremmassa kuin pienissä pätkissä) ja kontaktissa.
Tänään naksuttelin edelleen nopeaa maahanmenoa, se onkin nyt oikeasti nopeampi. Paikallaoloa otin myös ihan vähän niin että katsekontakti säilyi, jotenka siis tosi lyhyitä kun oli niin kova häiriö.

Huomenna lisää häiriötreeniä!
- Jenna ja Rami