Varattiin Anniinan kanssa tunniksi lämmin halli Hiukkavaarasta. Olipa kerrassaan mukavaa päästä tokoilemaan ilman järkyttävää vaatekerrosta. Ramistakin näkee, kuinka se tekee paljon paremmin töitä sopivan lämpimässä ympäristössä.

Treenien pääpaino oli paikallamakuulla ja edistystä tapahtui kivasti. Keväällähän ennen kuin opetin pää-paikallamakuun Rami jo periaatteessa osasi avoimen makuun suht kohtuullisessa häiriössä. Nyt kun häiriötä ei juuri ollut, uskalsin edetä harppoen ja pisimmillään otettiin kahta minuuttia. Anniina raportoi jos pää nousi, muutaman kerran nousikin.

Myös seuraamista treenattiin ja ehkä edistyttiinkin. Nyt en vain antanut Ramin kyttäillä muualle tai tehdä mitään muutakaan ylimääräistä vaan huomautin joka kerta kun kontakti putosi. Aiemmin olen ottanut aina koko seuraamisen alusta, jos R on alkanut haahuilemaan. Minusta vaikuttaa, että tämä uudempi tapa on tehokkaampi, tänään se ainakin toimi. Rami seurasikin muutaman huomautuksen jälkeen paljon paremmin ja piti kontaktiakin koko ajan. Otettiin muutama pidempikin pätkä. Käännökset oli vähän hitaita, niitä pitää viilata erikseen joku toinen kerta.

Otettiin myös noutoa parin toiston verran, ihan kivoja. Toi ihan kohtalaisella vauhdilla vaikka välimatkaa kapulaan ei ollutkaan kovin paljon. Edelleen kevyesti liikuttelee kapulaa suussa perusasennossa. Ajattelin opettaa varmemman otteen, muutenkin kun meinaa sylkäistä kapulan ennen kuin olen ehtinyt ottaa kunnon otteen.

Pari toistoa hyppyä, nekin ihan kivoja. Rami istuu jotenkin "kevyesti" esteen toiselle puolelle, on kai niin valmiina hyppäämään takaisin.. Pitää kiinnittää huomiota, ettei ala varastamaan paluuhyppyä.