Sunnuntai-aamuna hypättiin Noomin kanssa junaan kohti Turkua. Seitsemän tuntia junassa meni aika nopeasti, Noomi käyttäytyi pääosin ihan hyvin, ensimmäisen tunnin se oli rauhaton ja vilkuili ympärilleen, sitten rauhoittui makoilemaan. Tampereella vaihto, ei ollut ongelmia.
Turussa meitä oli vastassa Julia, jatkettiin matkaa autolla Uuteenkaupunkiin. Siellä oltiin sitten torstaihin, tosin meidän olisi pitänyt palata jo keskiviikkona (onnettomuuden takia juna ei kulkenutkaan).

Noomi ja Nasu eivät paljon toisistaan välittäneet, ihan sovussa olivat. Noomilla oli kivaa, joka päivä käytiin juoksentelemassa ja uimassa. Noomi paljastuikin aika vesipedoksi, uiskenteli ihan onnessaan keppien perässä syvällekin. Ja Noomi osaa uida, Rami räpiköi aina kamalasti eikä meinaa pysyä pinnalla, Noomin uiminen on vaivattoman näköistä ja nopeaa, pysyy helposti pinnalla ja peräpää ei uppoa.





Käytiin pari kertaa myös kentällä ottamassa tokoa, ekalla kerralla oli sen verran kuuma, että Noop oli vähän lötkön tuntuinen. Teki kuitenkin ihan hyvin, ei vain ollut ihan parhaassa vireessä. Seuraavana päivänä, kun käytiin illalla ja oli vähän viileämpää jo, Noomi oli heti paljon paremmin mukana. Seuraamiset alkaa tuntua jo tosi kivoilta, käännöksetkin ihan kivat. Jättäviäkin otettiin parit, maahanmenot on jo paljon nopeampia. Seisominen sujui pari kertaa tosi hienosti ilman vartaloapujakin.



Paluumatkalla ei jouduttu istumaan junassa seitsemää tuntia, päästiin Julian perheen kyydillä Seinäjoelle, minne he menivät viettämään juhannusta. Junamatka olikin paljon rauhallisempi, Noomi makoili alusta asti. Vaunussa oli myös muutama kissa ja koira. Koirat olivat pelottavia, niiden ohi ei olisi uskaltanut kulkea, kissa oli outo kun se naukui. Noomia kävi myös silittämässä samassa vaunussa istunut lapsi (n. 5v?), Noomi otti ihmeen rauhallisesti, normaalisti innostuu lapsista paljon enemmän...

Ramilla olikin ollut siis melkein viikon tauko kaikista treeneistä, joten tänään se pääsikin vähän aksaamaan. Koska lämpötila on +26 astetta, otettiin vain ihan pieniä radanpätkiä. Ei kovin nopea ollut, mutta teki kuitenkin hyvin mitä käskettiin. Harkitsen, veisinkö sen ensi viikolla mölliagilityyn...

Noomi teki tänään päiväruualla noutoa, muuten se on saanut levätä tänään.