Tällä kertaa saatte ihailla kuvituksena salamalla räpsäistyä kuvaa varsin rähjäisen näköisesta Ramista - kameranulkoilutus on jäänyt melko vähälle tässä joulukuun aikana. Kamera pääsee kuitenkin nyt loman aikana ulkoilemaan enemmältikin, luulisin, sillä pukki toi tänään uuden objektiivin, jota jo vähän testailin (ja kivalta vaikutti).

Viime kirjoituksen jälkeen ei olla suurempia treenattu, ainakaan mitään kovin edistyksellistä ei olla saatu aikaan. Nyt lomalla on kuitenkin aikaa treeneillekin, Noomi tosin on nyt hetken sairauslomalla keskiviikon leikkauksen takia. 
Tosiaan keskiviikkona molemmilta koirilta tutkittiin lonkat, kyynärät ja polvet sekä Noomille tehtiin sterilointi. Luustokuvista ei saatu vielä mitään arviota, jäädään odottamaan tuloksia kennelliitolta. Polvet oli molemmilla aivan terveet. :)
Noomi on lähtenyt toipumaan ihan hyvin, yöt on olleet vähän levottomia, on pitänyt käydä ulkona ja muutenkin valvomista. Kuitenkin Noomi on lähes normaalinlaisen pirteä ollut jo eilisestä, on saanut jo vähän koittaa hillitä loikkimisia ja ryntäilyjä. Haava on lähtenyt parantumaan oikein hyvin.

Hyvää joulua kaikille lukijoille! :)