Tänään oli vuorossa molempien tokotreenit KASlla. 

Ensin Rami. Ei tehty paljoa, vain pari toistoa ruutua, metskua ja kaukoja. Ruutu oli huikean hyvä, ei minkäänlaista epäröintiä, vaikkei olla kovin säännöllisesti ko. liikettä muistuteltukaan. :) Metskua hypäten pari toistoa, ei juuri moitittavaa. Voisihan se vähän nopeampi olla, mutta en jaksa nipoilla. Kaukoja takapalkalla ja melko lyhyellä matkalla muutamat vaihdot, tekniikka hyvä.

Noomin treenit menivät kyllä aivan nappiin! Ei juuri mitään moitteita. Aloitettiin seuraamisen käännöksillä, Nompalla ei ongelmia, hyvin kääntyy. Kun odoteltiin ohjaajaa, pyysin Noomin makaamaan paikalla ja palkkailin välillä. Tosi kivasti N jaksoi rauhoittua, eikä koittanut ollenkaan vilkuilla muita, vaikka makasi varmaan yli viisi minuuttia! Tämän jälkeen sitten itse paikallamakuukin sujui ongelmitta, aikaa 2min ja matka ehkä n. 5m. Pari kertaa vilkaisi, kun viereistä koiraa palkattiin, mutta muuten huippu.
Lopuksi vielä hyppy, Noomi meinasi innostua hyppelemään vähän liikaakin siinä kun juteltiin ohjaajan kanssa. Ja ehti se tarjota myös etujaloilla seisomista takajalat hyppyä vasten, olipas hauskaa. Itse hypyt hyviä, pysäytystä pitää vielä työstää. Nyt olen vain ohjannut namilla seisomaan esteen taa, tässä saatiin vinkkiä että kannattaa ottaa vähän enemmän etäisyyttä esteeseen, jottei avoimessa sitten ole vaikeaa hypätä takaisin. Täytyy pähkäillä tuon kanssa, tosin en usko, että Noomilla tulee olemaan ongelmia esteeseen kolauttamisessa, kun se iloisena saattaa hypätä melkein kaksi metriä ilmaan antamaan pusuja... :)