Eilen illalla tokoiltiin taas yliopiston parkkiksella, tällä kertaa aika isolla porukalla joka koostui suurimmaksi osaksi belgeistä ;)
Sattui taas vähän turhan kuuma sää, mutta silti treenit sujui aika hyvin.

Alkuun otettiin vähän seuraamista ja aluksi Rami meinasi olla laiskana ja löntystellä hitaasti. Innostin lelulla ja saatiin tosi hienoja pätkiä, Rami oli tosi hyvin mukana. Kokeilin vasempaan käännöstä, tosi upeasti pitkästä aikaa käytti takapäätä.
Muutaman kerran jättäviä avoimen tyyliin. Maahanmenossa haluan että laskee pään maahan, sen on hyvin jo ymmärtänyt. Nyt annoin yhden lisä-maahan-käskyn kävellessäni Rampen taakse, että ei nosta päätä. Hyvin pysyi. Pää on lupa nostaa kun tulen sivulle seisomaan, mutta palkkasin ja vapautin ennen kuin ehti nostaa. Seisominen oli normaalin hyvä, en kyllä tiedä oliko tarpeeksi nopea kun en jäänyt katsomaan. Hyvin kesti taakse kävelyn eikä ennakoinut istumista, palkkasin suoraan seisomisesta.
Kokeilin kerran luoksetuloa ja hyi että oli kamala. Löntysteli vaan kieli pitkällä. Olis pitänyt jättää sekin kokeilematta. Heti kun näin että tulee hitaasti, keskeytin liikkeen ja alettiin tekemään muuta.
Luoksepäästävyydessä ei mitään ongelmia.
Paikallaolo ryhmässä 2-3min oli treenien kohokohta, koko ajan makasi hievahtamatta pää jalkojen välissä! :)
Lopuksi vielä kokeiltiin seuraamista henkilöryhmässä. Ei olla koskaan ennen kokeiltu. Aluksi oli tosi epävarmaa ja haahuili. Sitten yritin skarpata ja sain sen kulkemaan paremmin vähän matkaa, palkkasin ja lopetettiin siihen. Voi olla että oli epävarmaa mun takia kun kuljin ensin aika hitaasti jäin odottelemaan liikaa.



Tänään päivällä Sarita tuli käymään bichonpentunsa Wernerin kanssa. Rami suhtautui nulikkaan ensin hyvin närkästyneesti ja sen jälkeen vähän heilautteli häntäänsäkin ja katseli huvittuneena, lopulta ei enää välittänyt mokomasta ollenkaan ;)

1248465032_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Rami näyttää ihan jättikokoselta!

1248465176_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1248465215_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Lurppakorva ;)

Tänään illalla vielä alotin suurempaa nyppimisurakkaa. Sain jo takaruumiin aika kaljuksi, huomenna vielä operoidaan etupää :) laitan sitten kuvia esille uudesta lookista.

- Jenna ja Rami