Lauantaina treenailtiin taas porukalla ouluhallilla. Ihan hyvin meni, vaikkakin Rami jäi välillä taas unelmoimaan ja katselemaan muita. Seurasi kuitenkin ihan hyvin ja keskittyi sillon kun tehtiin liikkeitä. Hinkattiin luoksetulon pysäytystä, hyvin pysähtyy mutta ottaa kuitenkin askelia, pitäis saada vähän terävämmäksi.

Sunnuntaina oli vuorossa KASsin avotreenit. Siellä menikin nyt tällä kertaa tosi hienosti, paikallaolot tosi mahtavia! Tää mun naksuttelu on kai sittenkin tuottanut jotain tulosta, kun oon naksutellut pienistä paikallaolopätkistä jolloin ei vilkuile. Nyt otettiin sitten se normaali 2min makoilu alkuun ja tosi mahtavasti piti kontaktin, ihan pari kertaa vilkas taakseen nopeasti kun yksi koirakko otti ruutua takana. Eikä edes katsonut kun viereinen koira haukkui! Kävin palkkaamassa kerran kahden minuutin aikana kun piti kontaktin niin hienosti.

Seuraamiset oli kans aika hienoja. Palkkailin taas nopeista maahanmenoista ja nyt otettiin kaukoja. Maahan-istu vaihdot on oikeastaan jo kunnossa, vähän sais olla nopeutta ja varmuutta, välillä istumaannousu on aika hidas.
Lopuksi sitten kun melkein kaikki muut oli jo lähteneet (ohjaaja ei ollut päässyt tällä kertaa ja kaikki otti omaan tahtiin) kokeilin avoimen paikallaoloa. Jätin keskelle hallia ja kävin ensin muutaman kerran kääntymässä hallin ulkopuolella ja heti takaisin ja palkka. Sitten vähitellen pidensin aikaa ja päästiin hienosti onnistuneeseen 20 sekunnin piilossaoloaikaan! Tosi hienosti edistyy, jos näin nopsaan niin täähän on jo oikeesti valmis kohta, ties vaikka jo syksyllä pääsis avoimeen ;) no joo, turha kiirehtiä.

Nyt viikonlopun aikana oon nyppinyt Ramin kokonaan. Nypin koristekarvat tassuista ja mahasta myös, kesäturkiksi ettei tule kuuma. Ja ihan kiva sitten kun ne kasvaa takas jos tulis vähän karkeampina niin ei ens talvena ihan kaikki lumipaakut tarttuis :D ja partakin lähti puoliksi, kun tahtoo olla takkuinen.

1240848502_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
- Jenna ja Rami