Ite olen nyt sairastellut tässä pari päivää ja Rami on jäänyt vähäiselle treenaukselle. Sitä ennen, alkuviikosta kuitenkin ollaan treenattu muutama kerta.
Ajattelin tässä aikani kuluksi tehdä jotain pientä treenisuunnitelmaa kolmelle seuraavalle viikolle (=viikot ennen mahd. koetta).

Seuraaminen on ollut vaihtelevaa: välillä taas edistää, välillä liian väljää, välillä aivan mahtavaa. Olenkin ottanut muutamia pätkiä imuttamalla oikean paikan ennen kunnon treenausta. Tarkoitus olisi yrittää nostattaa virettä vähän, jotta saataisiin innokkaamman ja mukavamman näköistä seuruuta.

Suunnitelmia
Viikko 13-14
Tehotreeniin seuraaminen ja paikallamakuu.
Pieniä treenipätkiä, paljon onnistuneita vietikkäitä seuraamisia. Lopetetaan heti onnistuneeseen suoritukseen, ennen kuin innostus ehtii hiipua yhtään. 3-4 onnistunutta pätkää per treenikerta. Viettiä nostattaen lelulla lyhyitä pätkiä ja tekniikkaa hiotaan nameilla.
Paikallamakuuta lyhyinä pätkinä usein, niin että kontakti säilyy koko ajan ja asento on tarkkaavainen. Vähintään kerran päivässä täyden kahden minuutin suoritus.
Molempiin häiriötä välillä ihan kunnolla mukaan.

Viikko 15
Jättävät liikkeet, hyppy ja luoksetulo tehotreeniin.
Jättävissä naksutellen nopeat jätöt. Luoksetuloja 1-2 onnistunutta per treenikerta. Näissä tuskin on ongelmaa.
Hyppy myös naksutellen, paljon toistoja. Lelupalkalla intoa suorituksiin ja välillä nameilla tarkkuutta. Rintamasuunta mahdollisimman suoraksi.
Hiotaan kontaktia, seuraamisen liikkeellelähtöä. Mahdollisimman paljon käskytettyjä treenejä. Myös ketjuttamista ja pidempikestoista treeniä.

Viikko 16
Alkuviikosta muutamat kunnon treenit, jotka sisältää kaikki liikkeet. Ehkä käskytettynä? Ketjuttamista ja palkattomuutta. Loppuviikkoa kohti mukavia treenipätkiä. Lauantaina sitten se koe jos saan aikaiseksi ilmottautua (;

Jos tätä noudatetaan ja onnistutaan tässä, niin saadaan vielä hiottua liikkeet tosi hyvin kuntoon. Sunnuntaina kahtellaan kun käydään hallitreeneissä, että miten menee, ja jos koen että olemme valmiita niin pistän ilmot menemään. Siellä onkin nyt tällä kertaa harjoituskoe, näkee vähän että missä mennään sen häiriön ja ketjuttamisen yhdistämisen kanssa. :)


Seuraaminen tiistaina. Kuva (c) Annika

Tässäpä vielä jotain mahdollista kalenteria tälle keväälle:
Match show 8.4
Tokokoe 18.4
Match show 19.4
Tokokoe 3.5

Nuo on vielä melko epävarmoja. Tuohon ekaan mätsäriin mennään melko varmasti häiriötä treenailemaan kyllä, ja tuo eka koekin alkaa näyttää aika varmalta... katellaanhan (;

- Jenna ja Ram