Nyt olen alkanut miettimään sitä seuraavaa koetta. Ehkä se on sittenkin jo 18.4? Ollaan treenattu tällä viikolla tosi ahkerasti ja edistyttykin ehkä.

Tänään lähdettiin ihan hetken mielijohteessa keskustaan. Sieltä sitten käveltiin Myllyojalle Tarun ja Nitan kanssa treenailemaan. Treeni sujui paremmin kuin vähään aikaan, oikeastaan tosi hyvin.
Aluksi lämmiteltiin ja otettiin pari pientä seuraamista lelupalkalla taakse. Rami oli tosi innokas seuraamaan, kontakti pysyi koko ajan. Paikka on nyt vähän korjaantunut, ei ole enää ihan niin edessä ainakaan.
Sitten otin muutaman paikallaan käännöksen ja palkkasin nameilla.
Sen jälkeen sitten ketjutettiin liikkeitä. Melko pitkä (käännöksiä, juoksuosuus, pysähdyksiä) seuraus -> liikkeestä maahan -> luoksetulo -> liikkeestä seiso. Nämä siis ilman palkkaa väleissä, ja voi sanoa että mahtavasti keskittyi! Ei olla varmaan kolmeen kuukauteen kunnolla ketjutettu mitään. Tässä on vaan jotain pientä pilkunviilausta ennen koetta, ensinnäkin enemmän tällasia reenejä, että ilman palkkaa välissä. Toiseksi sitten perusasentoa meiän pitää naksutella paremmaksi ja reippaammaksi, kun se meinaa jotenkin laiskotella siinä uuden liikkeen alkaessa. Liikkeen kyllä tekee täysillä.
Samoin myös kärsivällisyyttä voitas vähän saada lisää joissain kohdissa. Tuo kontakti nimittäin siinä perusasennossa tahtoo tipahtaa hetken päästä jos en anna seuraamiskäskyä tai palkkaa. Tätä siis vahvistellaan, että kontakti pysyy kauemmin. Sen takia kun on aina paikallamakuusta lähtenyt piste tai pari, kun Rami ei ole ollut "kuulolla" ja olen joutunut antamaan kaksoiskäskyn.

Nyt siis naksutellaan sitä kontaktia siinä perusasennossa ja ketjutetaan liikkeitä. Paikallamakuuta myös olis hyvä vahvistaa. Katsellaan jos ilmoittasin sen kohta sinne 18.4 pidettäviin kokeisiin :)

- Jenna ja Rami