Eilen sain kuvailtua todistusaineistoa Nompan treenailuista. Videolle ei tulleet ihan parhaat suoritukset, mutta kelvatkoot nyt. Ruudussa Noop meinasi käyttää nenää maassa, oli ilmeisesti aivan pakko tarkistaa, oliko sinne mahdollisesti jäänyt nameja edellisellä kerralla... 
Avoimen kaukoissa ei nyt oikeastaan korjaamista enää ole, istumaannousussa Nom hyppää söpösti :D Tuossa videolla eka i-m taitaa olla vähän tahmeampi kuin muut, mutta muutenpa ei valittamista. Ollaan tehty sisätiloissa parina päivänä taas kaukojumppaa, Noomilla alkaa pikkuhiljaa onnistua i-s-i ja m-s-m takaset paikoillaan ilman, että namin pitää olla ihan nenässä kiinni.
Paikkamakuuta ollaan tehty myös pihatreeninä, vaikeutta lisäten sillä, että itse hypin ympäriinsä ja käväisen välillä piilossa. Tämä vaikuttaa toimivalta, Noomi makaa skarppina eikä koita haistella.

Myös Ram on treenaillut - ylläri - tokoa, perjantain treenit sujuivat ihan nappiin. Ruutu pitkältä matkalta, ei ongelmia havaitsemisessa ja hyvä stoppaus myös. Ohjattu sujui myös, tehtiin oikeanpuoleista ja ei ongelmia. Palkkasin myös välillä merkille, kun meni niin mukavan suoraan. Paikkaolot sujuivat molemmat myös mainiosti, istuminenkin on ihan varmanoloinen vaikka sitä ei paljoa olla treenattu. Loppuun vielä tunnari, vähän näytti kuin olisi avannut suuta kapuloilla, mutta ei siis varsinaisesti kai maistellut ja oikea palautui.