1274465529_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Käytin Noomin lääkärissä keskiviikkona. Lääkäri ei tiennyt, mistä nenän värin muuttuminen johtuu, mutta sanoi, ettei usko sen olevan mitään vakavampaa. Neuvoi rasvaamaan nenua nyt, kun se on kuiva. Nenä on mennyt paremmaksi, ei läheskään niin kuiva enää.

Ramin kanssa ollaan tehty vielä viime hetken viilailuja muutamissa liikkeissä. Olen itse ulkomailla ensi viikon keskiviikosta sunnuntaihin - mikä voi olla ihan hyväkin toisaalta, en voi treenata liikaa koetta edeltävällä viikolla.
Tänä iltana muistuttelin tunnaria pihalla. Sitä ei oltu otettu moneen kuukauteen, joten idea alkuun ihan hukassa. Nappaili ensin ihan randomilla mitä sattuun, sanoin vain ei ja pyysin etsimään uudelleen. Palkkasin kun löysi oman. Muutama toisto, ja elikko tajusi jujun taas. Lopuksi vielä vaihdoin omaa kapulaa, ja hyvällä nenätyöllä kävi väärät läpi ja nappasi oman varmasti. Eiköhän se nyt opi! Kunhan jaksan treenata tätä enemmän kuin kerran puolessa vuodessa, ettei unohdu.

Otin myös kertaalleen AVO-kaukot liioitellun pitkältä matkalta, kivat oli. Nyt kun olen palkannut pelkistä istumisista, on saatu niihin vähän nopeutta. Vähän vain kuitenkin.
Sitten noutoa, tai siis noh, ei noutamista vaan heittoja. Heittelin kapulaa Ramin ollessa perusasennossa ja ei saanut varastaa. Eipä se yrittänytkään, palkkailin vain kun pysyi.

1274466518_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Rami on myös uiskennellut monena päivänä. Noomikin on vähän kokeillut, muttei vielä kovin innostunut ideasta.