Lauantai

Lauantaiaamuna otettiin nyppimissessiot, Rami menetti ihan kivasti karvaa. Aikaisemmin se näytti vähän pullealta, mutta kun karvat lähti niin alta paljastui ihan sopusuhtainen ukkeli (;

Lauantaina iltapäivällä oli vuorossa taas treenit ouluhallilla. Porukkaa oli tällä kertaa myös ihan kivasti: Fanny-lapinkoira, Stara-snautseri, Jaffa-parsoni, Otto-cockeri sekä tietysti me.
Tällä viikolla Rami keskittyi paljon paremmin, muut koirat eivät kiinnostaneet niin paljoa. Sillon kun tehtiin jotain niin tehtiin täysillä, mutta sitten kun ei niin saattoi jäädä kyttäämään muita.
Otettiin siellä pieni paikallamakoilu, ihan hyvin meni. En kyllä ottanut aikaa, mutta sellanen sopivan pituinen.


Kuva (c) Moona

Sitten otettiin myös seuraamisia, luoksetuloa ja vähän jääviä. Maahanmeno oli aluksi vähän epävarma, mutta parilla toistolla saatiin se sitten toimimaan ihan hyvin. Luoksetulo oli normaalin nopea.

Sunnuntai

Tänään lähdettiin aamusta ottamaan pientä treeniä kentälle (joka on vihdoin sellaisessa kunnossa että siellä voi treenata).
Otettiin pari todella pitkää ja monimutkasta seuraamista, upeasti kyllä jaksoi pitää kontaktia ja pysyi mukana tehden kaikki perusasennot.
Sitten noudeltiin pikkuisen ja lopuksi kuvailinkin vähän. Noudossa nyt korjaillaan sitä kapulan pureskelua pois, ja muutaman kerran saatiin täysin pureskelematon suoritus.


Noutaapi.

Nyt sitten iltapäivällä Taru ja Nita tulivat käymään. Me oltiin suunniteltu jo torstaina, että pidetään harjoituskoe, kaikki liikkeet käskytettynä ilman palkkaa. Tässäpä meidän suoritukset :D

Luoksepäästävyys 10
ei onkelmia.
Paikallamakuu 10
ei suurempia onkelmia, meinasi nousta puolessavälissä kun haisteli maata, mutta pysyi kuitenkin.
Seuraaminen hihnassa 10
Kympiksi se Taru väitti sen :'D
Seuraaminen hihnatta 10
No ihan hyvinhän sekin meni.
Liikkeestä maahanmeno 8½
Muuten tosi hyvä, mä vaan tein jonkun ihmeellisen nytkäysliikkeen jättäessäni :D
Luoksetulo 10
se normaali.
Liikkeestä seisominen 10
ei kai siinä mitään onkelmaa.
Hyppy 10
vino rintamasuunta, mutta siitähän ei alokkaassa rokoteta
Kokonaisvaikutelma 10
niin se Taru väittää.
yht. 197p, ois kiva tämmöset pisteet virallisissa :p

Nämä siis otettiin kaikki käskytettynä putkeen ilman palkkaa lukuunottamatta hyppyä joka otettiin myöhemmin tuossa pihassa kun estettä olisi ollut hankala kuljettaa kentälle :)
Nyt oikeastaan ainoa mitä pitäis vahvistaa ennen sitä koetta, on se liikkeelle lähteminen. Se kontakti tuntuu aina tippuvan siinä välissä kun sanon "valmis" ja siinä välissä kun tuomari sanoo liikkeellelähtökäskyn. Näitä lähtöjä naksuteltiin sitten lopuksi Tarun avustuksin muutama ja hyvin sujui. Näitä nyt paljon.
Myös paikallamakuuta meidän pitää nyt treenata ennen koetta, ettei käy kuten joulukuun kokeessa jolloin olin tuudittautunut ajatukseen "se osasi viime kokeessakin" enkä juuri treenannut sitä. Sen takiahan meiltä sitten meni ohi se ykkönen silloin.

On mennyt nyt ihan mukavasti treenailut, jatketaan samaan malliin. Ehkä neljäs kerta toden sanoo? :D
- Jenna ja Rami