Nyt on taas tullut laiskoteltua tämän blogin kirjoittelun kanssa. Yritänpäs ottaa itseäni niskasta kiinni.
Paljon on ehtinyt tapahtua tässä lähes kuukauden aikana :D jotain edistystäkin ehkä. Kaikkia treenejä en jaksa selittää (enkä kyllä muistakaan).

Viimeviikon eli hiihtoloman olin itte Teneriffalla ja Rami oli mummolassa hoidossa. Hyvin oli kai pärjännyt siellä (: Kamala ikävä ehti viikossa tulla, oli kyllä ihana tulla kotiin kun oli pikku vipsuhäntä vastassa. Reissusta lähti mukaan uusi objektiivi kameraan ja Ramille panta ja hihna.

Matkaa edeltävänä päivänä tavattiin ensimmäistä kertaa Ramin uusi kaveri parson Jaffa. Oli oikein kiva lenkkeillä ja leikkiä Jaffan kanssa, vaikka pojille välillä pientä eripuraa tulikin, johtunee siitä että molemmat on uroksia ja melkeinpä saman ikäisiäkin. Huomenna sitten taas nähdään Jaffa "petsie-treeneissä" :)

Maanantaina sitten, Taru ja Nita kävi treenailemassa. Me ollaan nyt korjailtu seuraamista melko ahkerasti, alkaa olla jo melko hyvällä mallilla. Kun Rami on edistänyt, ja sitä on sitten kitketty pois ja melko nopeastihan se lopulta sen hoksas, vaikka vielä välillä vahingossa...

Tässä pari Tarun ottamaa kuvaa maanantailta:




Nyt sitten ollaan treenailtu itekseen vähän, aina sitä seuraamista paranneltu ja nyt on hyppyäkin yritetty. Ihan hyvin sekin pikkuhiljaa on sujunut. Ollaan otettu myös vaihtelevasti pieniä paikallamakuita ja kaukoja sekä luoksetulon pysäytystä.

Keskiviikkona Sarita kävi kylässä ja kuvaili tokoiluja vähän:

Noudossa on nyt vähän pureskellut tuota puista. Muuta ei kyllä pure. Ehkä me hankitaan painavampi kapula.

Huomenna on siis luvassa petsie-treenit! Eli petsiestä kasattiin porukkaa treenaamaan tänne Oulun keskustaan. Ihan mukavasti on tyyppejä tulossa ja toivottavasti saadaan hyvät treenit aikaseksi! :) kuvia otan ja luultavasti laitan tänne. Yritän taas kirjoitella useammin :D

- Jenna ja Rami