Keskiviikkona parkkistokoiltiin yo:lla molempien kanssa.

Ensin Rami. Treenikumppanimme Stara kiinnosti Ramia turhan paljon (jälkeenpäin kuultiin että Stara aloitti juoksunsa seuraavana päivänä, joten ihmekös tuo) ja keskittyminen ei aivan pelittänyt normaalilla tavalla. Kuitenkin kun jotain tehtiin, Rami oli mukana ihan kivasti.
Seuraaminen on ihan kamalaa. Edistää ehkä metrin. Muuten ihan ok, innokas ainakin. Tehtiin kaikki jäävät kertaalleen, ei mitään erityismoitittavaa. Noutokin kerran, heitin kapulan todella kauas, jotta se oikeasti ehtii kiihdyttää palautuksessa. Hyvinhän se kiiti kapulalle ja otti pari raviaskelta tullessa, kuitenkin kiihdytti kivasti laukkaan. Perusasennossa kyllä vähän maiskutteli, mutta palkkasin silti.

Noomikin pääsi vähän tokoilemaan, otettiin joitain perusasentoja ja parin askeleen seuraamisia. Ihan hyvin se oli mukana. Paikallaoloja istuen myös, niitä pitäisi treenata enemmän, ei kestä vielä kovin kauas menoa.

---

Torstaina Noomin pentukurssi. Ero ekaan kertaan on huima, Noomia ei pelota ollenkaan :) Se on tosi reippaana mukana kaikessa.

Ensin agipuolta. Matalaa rengasta ekaa kertaa. Ohjaaja piti ensin toisella puolella ja laitoin namialustan toiselle, sitten ohjaamalla oikeasta raosta ja namille. Pari toistoa, viimeisellä jätin istumaan käskyn alle ja siitä renkaan läpi namille.

Sitten hyppy-putki-hyppy sarjaa (rimat maassa), jätin istumaan käskyn alle ja kävin palkkailemassa monta kertaa ihan vain istumisesta. Ohjaajalle namialusta jota sitten piti sarjan toisessa päässä. Noomi hakee jo hyvin esteitä, ei mennyt kertaakaan ohi :)

Myös pussia, taaskaan ei pelottanut yhtään ja tokalla toistolla tuli jo läpi ennen kuin ehdin nostaa kangasta ylös :D

Tokopuolella luoksepäästävyyttä, Noomi oli innoissaan ja nousi, lopulta namitin koko ajan kun ohjaaja kävi koskemassa.
Seuraamista, ihan kivasti. Kehuttiin takapään käyttöä. Juoksuosuutta kokeiltiin ekaa kertaa myös, tässä imutin, kun olisi erkaantunut.
Loppuun luoksetulo, en halunnut jättää käskyn alle istumaan (vielä epävarma, en halua että oppii varastamaan) vaan pyysin ohjaajaa pitämään pannasta. Kutsusta kiiti hienosti ja pienellä käsiavulla sivulle.

---

Tänään käytiin hallilla Ramin kanssa agiliitämässä (Noomikin oli kyllä mukana taustalaulajana, vähän jotain kontaktinottoa siltäkin palkkailin välillä).

Moona suunnitteli meille jotain kivoja harjoituksia. Ensin kolme hyppyä suoraan, joiden jälkeen namialusta. Nämä meni ihan kivasti, pari kertaa meinasi ohittaa ekan esteen.
Sitten pientä rataa (hyppyjä ja putki), ihan kivasti se jo hakeutuu esteille.

Lopuksi pidempi rata, jossa hyppyjä, putkia ja kepit. Tässä kepit oli hankalin, ei olla juuri otettu muiden esteiden kanssa. Otettiin niitä sitten erikseen ja lopuksi saatiin onnistunut suoritus putkesta kepeille.
Moona myös opetti mulle jotain ohjauskuvioita ja ihan kivasti ne kai sujui, ainakin koira meni sinne minne oli tarkoituskin. :D