Vaikka blogin kirjoittelu onkin jäänyt vähäiseksi, treenattu ollaan! Joulukuu aloitettiin treenien merkeissä, tässä todistusaineistoa videolla.



Viime viikolla sain oikeasti huomata, mitä ihmiset tarkoittavat, kun sanovat, että koira "hyppii seinille" jos ei saa tarpeeksi liikuntaa ja aktiviteettia... Ei suinkaan Rami siis, vaan Pieni Punainen. Alkuviikosta olin sairaana, jolloin lenkit jäivät normaalia lyhyemmiksi ja treenit jäivät pois. Muutenkin kiirettä riitti mm. koeviikon muodossa ja koko viikon aikana koirat eivät saaneet tarpeeksi pitkiä lenkkejä. Noomissa tämä näkyi ylienergisyytenä: tavaroiden varastelua (ja tuhoamista) ja Ramin kiusaamista. Muutenkin Noms oli koko ajan vähän kireänä, ärähti Ramille monta kertaa melkeinpä syyttä (normaalisti Noomi on ihan kiltti Ramia kohtaan).
Viikon hissuttelut korvattiin sitten viikonloppuna ekstrapitkillä lenkeillä, käväistiin Noomin kanssa keskustassakin kävellen treffaamassa Juuliaa ja Voittoa.

Kovin paljoa ei siis olla tehty, tai ainakaan edistytty suuresti. Rami on treenaillut sisällä temppuja ja Noomi temppuja ja kaukoja. Ramin kanssa ollaan tehty agilityä muutamaan otteeseen ja häivytelty namikippoja kontakteilta. Eli kippo vasta seuraavan/sitä seuraavan esteen taa, tämä on toiminut tosi kivasti. Ramista on tullut tosi mukava agiliitäjä, ihan mukavaa olisi lähteä kisaamaan jossain vaiheessa kevättä! :)

Sterilointiin ja luustokuviin vajaat kaksi viikkoa, vähän jännittää mitä sieltä löytyy. Niistä sitten riippuu, kuinka jatketaan agilityn suhteen...