1271184287_img-d41d8cd98f00b204e9800998eSunnuntaina ohjatut tokot.

Paikallamakuu näkyvillä 2min(?) oikein hyvä. Loppuperusasentoon ennakoi ohjaajan "käsky"-kehotuksesta.

Sitten meiltä katsastettiin kaikilta pari liikettä.
Vuoroa odotellessa teetin kaukoja, ihan kivoja. Näissä on ollut viimeaikoina pientä paineistumista, mutta nyt sujui hyvin pidemmältäkin matkalta.
Otin myös pieniä seuruupätkiä ja jääviä, ihan ok.
Hypyssä Rami tarvitsi kaksoiskäskyjä istumiseen... Lopetin onnistuneeseen (yhdellä käskyllä istumiseen).

Valitsin liikkeiksi maahanmenon ja noudon.

Liikkeestä maahanmeno oli muuten hyvä, mutta taas ennakoi "käsky"-kehotuksesta. Jankattiin tätä sitten, Rami maahan ja käskykäskyhokemista. Edelleen meinasi nousta (käskin vain uudelleen maahan), mutta lopetettiin onnistuneeseen.
Noudossa ekalla varasti heti heittäessä, positiivista kuitenkin, että laukkasi myös palautuksessa, vaikka matka oli melko lyhyt.
Tokalla varmistin paikka-käskyllä ennen heittoa, muuten ok (laukkasi tässäkin molempiin suuntiin!), mutta nyt varasti taas liikkeenohjaajan käsky-kehotuksesta... Lopuksi otettiin sitten ilman noutamista niin, että palkkasin kun ei lähtenyt käsky-kehotuksesta.

Maanantaina sitten agilitya.

Rami tuntui olevan koko treenien ajan ihan keskittymiskyvytön, pari kertaa laitoin sen jäähyllekin kun meinasi olla kuuntelematta. Otettiin kuitenkin jotain pientä rataa, ihan kivasti sujui kun sain keskittymään. Yhdessä vaiheessa Rami meinasi alkaa itse päättämään, mille esteelle haluaa mennä (eli putkeen)...

Lopuksi otettiin Paulan kanssa vähän tokoakin, ensin käskytin muutaman liikkeen (Rami sai makoilla (hiljaa) hallin reunalla), sitten otettiin paikallamakuuta.
Paula vahti Ramia, kun menin hallin ulkopuolelle piiloon. Ei nostanut nokkaa kertaakaan, aikaa olin suunnilleen 20-30sek kerrallaan muutamaan otteeseen. :)

Lumet ovat alkaneet sulaa ihan kunnolla, kohta voidaan pystyttää varmaan kepitkin jo pihaan! Vakiotreenikenttämmekin alkaa olla jo sula (vetinen kylläkin). Kuvia on tullut otettua, niitä voi katsella enemmän ja suurempina edelleen täältä.