Tänään oli Ouluvetiin aika klo 10.15 laittamaan rokotuksia jotka oli vanhenemassa. Odotushuoneessa oli karjalankarhukoiran pentu ja kaksi jämptinpentua, Rami oli kovasti kiinnostunut niistä (jostain syystä se rakastaa pentuja :-D). Punnitsin Ramin siinä odotushuoneessa olevalla vaa'alla ja vaaka näytti 9,6kg. On se iso :--D

Rami käyttäytyi tosi hienosti, antoi lääkärin katsoa hampaat ja kuunnella sydämen. Sitten kokeiltiin antaisko Raipe laittaa kennelyskärokotuksen nenän kautta, joka on kuulemma tehokkaampi. Hyvin kyllä antoi, pidin päätä paikoillaan eikä yrittänyt liikahtaakaan. Laitettiin myös rabiesrokotus ja ei myöskään vavahtanutkaan kun piikki laitettiin niskaan.
Nyt pitää ottaa vähän rennommin pari päivää. Jos ei ala oireilemaan erityisesti niin saatetaan piipahtaa yhteistreeneissä tänä iltana ottamassa jotain kevyttä.

Eläinlääkärireissun jälkeen kävästiin m&m liikkeessä ostamassa Ramille ruokaa. Olin ajatellut vaihtaa joko Hill'siin tai Brit Careen, ja ostin nyt sitten Brit Carea (lammas-riisi). Pitää kattoa miten tuo nyt sopii Ramille ja sitten voitais jatkaa tuon syömistä pidempäänkin jos näyttää hyvin sopivan. Aiemmin syötettiin Royal Caninia (kääpiösnautseriruokaa) mutta musta näytti että se ei oikein sopinut hyvin, kun aika usein aamuyöstä oksensi. Nyt kun ei olla syötetty sitä, on oksentelu melkeinpä loppunut kokonaan. Tänä keväänä ollaan syöty Bento Kronenia, vuoden alussa voitettiin mätsäristä sitä kunnon pussi. Taru sitten lahjoitti meille omansakin kun Nita ei voinut vehnäallergian takia syödä sitä. Se on myös sopinut Ramille aika hyvin, mutta koska sitä ei saa lähieläinkaupoista, ei me sillä jatketa.

Pitää nyt seurailla Ramin vointia ja jättää pidemmät lenkit väliin tältä päivältä.

Löysin eilen jostain kuvien seasta tälläisen kuvan. Rami on siinä arviolta 5kk. Aika huvittavan näköinen :--D Tuolloin mitattuna säkä oli n. 35cm ja painoa 7,4kg.

1244797749_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1244797836_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Tässä Rami 1v 10kk, painoa siis 9,6kg ja säkä n. 39cm.

On se vähän kasvanut...

- Jenna ja Rami