Syksy on jo pitkällä ja bloggausinspiraationi on rakoillut. Korjataanpas asia.
  Lokakuu aloitettiin agilitykisoilla, Ramin kanssa mentiin kolme starttia oman seuran järkkäämissä kisoissa. Treenejä oli alla edellisten kisojen jälkeen hyvin vähän. Mentiin kisapaikalle hyvissä ajoin katselemaan muiden suorituksia, ja Rami taisi vähän väsähtää odotellessa, mikä näkyi viimeisessä startissa. Kaksi ekaa oli kuitenkin melko sujuvia, ekalta radalta (video) napattiin kakkossija ja LUVA ja tokalta harmittava kielto ja pari sekuntia yliaikaa. Viimeinen siis HYL.



  Noomi on taukoillut treeneistä sairasteluiden takia, sillä oli mahatauti pari viikkoa sitten (meni ohi antibiooteilla). Ne vähäiset treenit mitä on tehty (lähinnä tokoa), ovat olleet kuitenkin aika hyviä. Metallitreenit edistyvät pikkuhiljaa, isommilta takapakeilta on vältytty viime aikoina. Myös kaukoissa on koettu huimia edistysaskelia (onneksi ei sentään kirjaimellisesti) ja näyttää siltä että Pikkuirski alkaa oikeasti hoksaamaan, mikä on homman juju.
  Noomi käväisi myös torstaina silmäpeilauksessa, terveet on silmät! :)

  Sitten tämänpäiväiseen tokokokeeseen, luokkana EVL ja koirana Raipe.

Paikalla istuminen 10
Paikalla makuu 8
(joku oli taas kartalla ja antoi käskyn liian aikaisin…)
Seuraaminen 8 (parasta Ramppaa! Itse mokailin mm. antamalla käskyn väärässä kohtaa ja polkemalla koiraa…)
Zeta 5,5 (haahuilua ja eka istuminen seisomiseksi)
Luoksetulo 5,5 (alun maahanmenoon kaksoiskäsky, seisominen valui, maahanmenoon kaksoiskäsky…)
Ruutu 10
Ohjattu 9 (!!!!!!! vasen, ja sehän kuunteli!)
Metalli 9 (en ehtinyt saada kunnolla perusasentoon ennen kuin käskytettiin jo, joten liikkui vähän kun heitin)
Tunnari 10
Kaukot 6 (tässä vaiheessa taisi olla jo aika väsynyt ja kylmissään, tarvitsi pari kaksoiskäskyä ja yksi asento jäi tekemättä)

= EVL1 256,5p, sijoitus 3/5

  Kehästä tullessa olin aivan varma, etteivät pisteet voisi riittää ykköseen, ja kuullessani tuloksen alkoi naurattaa… :D Puoli pistettä yli ykkösen rajan, aika hyvä tuuri.
  Liikkeet tehtiin useassa osassa, ensin erikseen zeta, sitten muut ruutuun asti ja kolmannessa erässä loput. Tällä kertaa Rami oli paremmin kuulolla kuin kokeessa yleensä, liikkeiden välitkään eivät olleet NIIIN kamalat, kannustin sitä paljon ja siirryin jotkut välit juoksemalla ja innostamalla.

Video: