Jännä on, kun menee koiran kanssa keskustaan, niin aina alkavat ihmiset kommentoimaan. Ja tunkevat käsiään koirien haisteltaviksi. Tai sanovat ooi kun olet söpö kimeällä äänellä. Oma suosikkini tänään kerätyistä kommenteista pääsi tällä kertaa ihan otsikoksi asti. Kyllä Noomi on varmaankin se tiikeri?
  Tänään siis seikkailtiin keskustassa Noomin, Juulian ja Voiton kanssa, käytiin vähän kentällä treenaamassa ja annettiin koirien leikkiä. Leikkimisestä ei tosin tullut oikein mitään, kun Voitto halusi vain noutaa keppejä/palloa, eikä Noomi ymmärtänyt moista toimintaa.
  Kentällä ollessamme ohi käveli pieniä lapsia, ja yksi heistä koirat nähdessään totesi kaverilleen "mä tiiän miten koirat saa tottelemaan!" Harmi, että ei kuultu miten keskustelu jatkui. Olis ollut kiva tietää!

  Tällä viikolla tuli kevät. Lumet ovat sulaneet hyvää vauhtia, meidän vakiokenttä on jo sula! Kevään kohokohta! Eilen käytiin sitä jo kokeilemassa, oli kyllä ihan paras treeni Ramin kanssa. Se oli selvästi iloisena, kun mentiin pitkästä aikaa tutulle kentälle. Ruutu ja ohjattu eivät tuottaneet ongelmia ja vauhtiakin löytyi riemukkaasta pikkukoirasta.
  Noomi on treenannut paljon paikallamakuuta ja vähän palkattomuustreenejäkin on tehty. Piippailu on toistaiseksi pysynyt poissa parin huomautuksen ansiosta, toivottavasti jatkuu samaan tapaan.