No jopas nyt päivittely on jäänyt. 

Treenailtu ollaan varsin vaihtelevasti. Keskiviikkona Noomi aloitti tokokurssin Active Dogilla, vaikutti tosi kivalta :) Toivotaan, että juoksuja ei näkyisi vielä hetkeen, jotta saataisiin jatkaa kurssia. Ekalla kurssikerralla tehtiin lähinnä meille jo tuttuja juttuja, kuitenkin kaikessa on vielä korjaamista. Toivottavasti saadaan lisää hyviä vinkkejä seuraavilla kerroilla.

Ramikin on treenannut - ja alkaa näyttää jo paremmalta. Nuorten SM-kisoihin siis ollaan menossa (voittajaluokkaan), siihen on tasan neljä viikkoa. Ehtii vielä treenata. Tällä hetkellä kaikkien liikkeiden pitäisi olla kutakuinkin kasassa, osa paremmin ja osa vähän heikompia. Voisin kuitenkin olettaa, että syyskuussa olisi jo vähän siedettävämmät lämpötilat.


Noomin 9kk-poseeraus. Sain Noomin nypittyäkin kuun vaihteessa. Minusta on alkanut näyttää, että Noomi nostaa korvansa kohta kokonaan pystyyn :D Se pitää niitä pystyssä melkein koko ajan. 

Torstaista eiliseen oltiin Noomin kanssa vielä viimeisellä kesälomareissulla, Saran luona Rovaniemellä. Oli varsin mukavaa, tuli treenailtua ja lenkkeiltyä. Noomi oli jo rauhallisempi junassakin, ehkä sekin vielä oppii yhtä rauhalliseksi junailijaksi kuin Rami.



Loma on tosiaan lopussa. Positiivisinta ehkä, että syksyn tullessa tulevat myös kivemmat treenisäät.