Tänään Taru ja Nita tulivat meidän kanssa treenaamaan. Kentälle ei voitu lähteä koska Taru on rampa, joten treenailtiin meidän pihalla. ;)
Alkuun otin vähän jotain pientä, ihan hyvin meni vaikka seuraaminen oli hieman väljää.

Sitten vein Ramin piiloon paikallamakuuseen (=talon nurkan taakse). Ensimmäisellä kerralla nousi, tuli kurkistelemaan nurkalta hetken päästä. Kielsin ja laitoin takaisin. Pysyi hienosti ja palkkasin vähän ajan päästä. Jätin uudestaan ja kuvailin vähän Tarua ja Nitaa. Otin aikaakin, hyvin pysyi päälle minuutin. Sitten vielä kerran, yli kaksi minuuttia! Meillä on uusi ennätys :--D tietenkin ihan eri juttu kun on oma piha, mutta nyt aletaan pikkuhiljaa siirtymään sitten vieraisiin paikkoihin ym. kun idea on hallussa.
Tämän jälkeen otettiin vielä sekalainen 3,5 minuutin paikallamakuu, ensimmäiset kaksi minuuttia alokastyyliin ja sitten kävin piilossa. Tosi hienoja paikallamakuita tänään, ei edes vilkuilua!

Sitten otettiin vähän kaukoja, saatiin pari ihan onnistunutta sarjaa. Vois olla vähän nopeammat kyllä, mutta ihan hyvät muuten, ei liiku.
Luoksetulon pysäytys ei sujunut tänään juuri, kamalasti askelia. Otin ihan lyhyellä matkalla pari nopeaa pysäytystä ja palkkasin.

Taru myös käskytti meille seuraamista kivan pätkän. Tosi hyvin pysyi kontakti eikä alussakaan ollut ongelmia!
Lopuksi otettiin sitten noutoa. Huomasin että vauhti on kadonnut jonnekin, johtuu ehkä isommasta uudesta kapulasta. Vaihdoin vanhaan kevyempään eikä muutosta. Tänään pureskelikin vähän. Naksuttelin ei-pureskeluista ja kokeilin sitten saada vauhtia matkan pidentämisellä ja sehän sitten onnistui. Kävin viemässä kapulan tosi kauas (en olis jaksanut heittää sinne asti :D) ja sittenhän se tulikin laukalla takaskin. Otin kapulan mahdollisimman äkkiä takas ettei ehtinyt alkaa maiskuttamaan ja palkkasin sitten vielä vähän pitämisestä.
Kokeiltiin vielä metallistakin vähän, sitä ei pureskellut.

1241725912_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Metallisen pitoa. (c) Taru

1241726088_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Rami, Taru ja Nita tsillailevat keinussa.

Huomenna varmaan taas treenailemaan kun pääsen koulustakin jo kaheltatoista :--D

- Jenna ja Rami