Tänään päivällä lähdettiin Noomin kanssa keskustaan, siellä tavattiin Taru ja Neo ja mentiin torinrantaan istuskelemaan mansikoiden kera. Noomi osasi nyt rauhoittua ihan hyvin, vähän piti kyttäillä sorsia ja sellaista. Kyllä me vähän kokeiltiin tehdä myös tokoa ja temppuja, kun oli vieras paikka ja häiriötä, niin piti käyttää tilanne hyväksi. Hienosti Noomi kuunteli. Käytiin myös eläinkaupassa, matkalla myös hieman kastuttiin.



Illalla sitten treenasin Ramin kanssa pitkästä aikaa kunnolla.

Ensin ruutua, kosketusalusta ruudussa ensimmäiset kaksi toistoa, sitten otin pois. Eka lähetys oli vähän hapuileva, ei mennyt suoraan alustalle, vaan kävi nuuhkaisemassa oikeanpuoleista etumerkkiä. Löysi kuitenkin alustan ilman apuja, siitä palkka. Tokalla toistolla meni lujaa ja suoraan keskelle, annoin seisomiskäskyn ja hyvin pysähtyi. Sitten kävin ottamassa alustan pois ja muutama toisto lisää, oikein hienoja! Ei mitään epävarmuutta, vaikka alusta oli poissa ja meni aivan perälle asti. Jes, ehkä tämä saadaankin kuntoon.

Sitten hyppynoutoa piiitkästä aikaa. Ekalla toistolla kiersi esteen... En palkannut ja tokalla muisti paremmin. Sitten tein tahallisesti vinoja heittoja, hyvin muisti hypätä myös paluuhypyn.

Vähän kaukoja, tällä kertaa ilman takapalkkaa. Takapalkalla eteneminen on vähäistä, mutta varsinkin seisomisvaihdot meinaa tulla ilman sitä eteenpäin reilustikin. Otin eka vain muutamasta metristä muistutteluja, hienosti teki. Sitten pystyin ottamaan jo pidemmältä matkalta, en ole varma oliko kuitenkaan ihan 10m. M-s pidemmältäkin matkalta hieno, samoin m-i ja i-m. S-m meinasi edelleen tulla eteenpäin, sitä otettiin sitten vielä lähempää, jotta saatiin onnistunut.

Eilen oli tarkoitus tehdä Ramille tunnaria, mutta koska oli aivan järkyttävän kuuma, tein vain yhden toiston. Oma kapula keskellä, hienosti toi. Palautus laiska, mutta en viitsinyt alkaa viilaamaan.
Tänään sitten otin yhdellä tunnarikapulalla palautustreeniä, pyysin noutamaan tunnarikäskyllä eli "missä", hienosti Rami sitten haisteli kapulaa hetken ennen tuomista. :D Vähän meinaa kapula liikkua suussa, saatiin kuitenkin pari ihan hyvää palautusta.

Viilasin myös vähän maasta sivulletuloa, joka on päässyt taas laiskistumaan. Lopulta ihan hyvä, toivottavasti pysyy.

Noomi on treenaillut noutoa, sekä hyvällä että vähemmän hyvällä menestyksellä. Tekniikka on kutakuinkin hallussa, mutta tähän kaivattaisiin vielä sitä noomimaista intoa ja vauhtia (ja sähellystä)! Noomi paineistuu noutamisessa ja liikkeestä tulee vähän vaisuhko. Alussa painittiin liian pureskelun kanssa, nyt pureskelua ei juuri ole, mutta ote saisi olla parempi. Myös metallisen nouto sujuu Noomilla.