Noomi on voinut nyt mainiosti, ihan normaalin oloinen jo. Koitamme ottaa kuitenkin rauhallisesti antibioottikuurin ajan (10vrk), mikä saattaa olla haastavaa. Nytkin pari päivää vähemmällä lenkityksellä Noomilla on ihan liikaa virtaa, koko ajan leikkimässä Ramin kanssa. Arvatkaa kiinnostaako Ramia.

1272480447_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänään kokosin treenikamat ja lähdettiin koulun kentälle Ramin kanssa. Kerrankin siis ruutumerkit ja noutokapula mukana, pitää ottaa tavaksi, jos haluan saada jotain edistystä aikaan.

Alkuun otin keskipitkän seuraamiskaavion, sanoisinko että jopa melkein hienoa. Kontakti hyvä ja paikkakaan ei mikään huono.

Sitten vähän noutoja. Ensin varasti kerran, tästä ei palkkaa. Sitten varmistin kunnolla ja pysyi, palkkasin muutaman kerran pysymisestä. Toi hienosti laukalla palautuksenkin. Luovutusta piti vähän hioa, Rami kun meinaa sylkäistä kapulan ennen käskyä. Muutenkin ote ei ole tarpeeksi hyvä, vähän meinaa pureskella.

Liikkeestä maahanmenot ja seisomiset kivoja. Maahanmeno taisi olla edelleen normaalia nopeampi, ihmeellistä. Otin myös kerran avoimen kaukot koemaisesti ja ihan ok. Vähän voisi edelleen olla terävämmät istumiset. Ja kyllä, voisin vähitellen tehdä niille jotain enkä vain mainita niistä joka postauksessa....

Sitten ruutua. Ensin pari kertaa vein namin takareunaan ja lähetin kaukaa hakemaan. Sitten tyhjään ruutuun ja seisokäskyllä pysäytys. Tosi kivasti pysähtyi eikä jäänyt kaipailemaan namia ruudusta. Kaksi toistoa tyhjään ruutuun ja sitten lopetimme sen.

Luoksetuloja ensin stoppeja heittopalkalla ja sitten takapalkalla pidemmällä matkalla. Seisomiset eivät ole niin teräviä kuin haluaisin, mutta ihan riittäviä kai. Maahanmenot on tosi kivoja. Kerran otin takapalkalla voittajan luoksetulon eli maahanmenosta sitten vapautus palkalle.

Lopuksi otin vielä lelupalkalla seuraamispätkän. Rami kiihtyi lelusta ja tämä johti edistämiseen. En sen kummemmin puuttunut siihen, heitin palkan taaksepäin. Ei se kokeessa mitenkään voi olla niin korkeassa vireessä...

Paria koetta olen vähän miettinyt, katsoo jos mentäisiin kokeilemaan kesäkuussa avointa. Tämä edellyttää paljon paikallamakuutreeniä...