Eilen Sara ja Poko tulivat Rovaniemeltä tänne Ouluun. Mentiin Rampan kanssa rautatieasemalle vastaan puoli yhdeksi. Harmi että oli niin inhottava ilma, satoi melkein koko ajan. :--(

Rautatieasemalta käveltiin ouluhallin parkkiksille treenailemaan vähän. Aluksi otettiin paikallamakuuta, Ramilla oli ensin vaikeuksia mennä märkään maahan, joten se päätti vähän soveltaa maahanmenon kanssa: tarjosi maahanmenona kumartamis-asentoa eli jätti takapään pystyyn :--D huvittavaa. No kylläpä se sitten lopulta meni maahan, tosin nosti päätä (arghs). Joka kerta kun pää nousi, käskin uudelleen (ehkä kolmisen kertaa....)

Sitten otettiin vähän seuraamista, lennosta vähän pidempiä pätkiä ja perusasennosta kontaktin naksuttelua. Ihan hyvin se keskittyi. Tehtiin myös temppuja ja Rampalla oli kivaa. Noutoakin kokeiltiin pari kertaa, vähän oli vaikeaa laukalla tuominen kun piti sipsutella koska oli niin märkää, yäääk.
Sara myös kokeili ohjata Ramppaa ja minä Poksua :--D


Pujottelee


Vilkuttaa


Esittelee taitojaan Saralle...


Seuraa Saraa


Minä ja Poksu


Rami ja Poko

Treenailujen jälkeen käveltiin takaisin aseman luokse ja istuskeltiin kuivassa alikulkutunnelin portaikossa. Ruokaakin käväistiin hakemassa ja vielä lopuksi kun sade lakkasi, naksuttelin Ramin kanssa seuraamisen alkuja ja käskytin Saralle ja Poksulle liikkeitä.

Kiitos mukavasta päivästä treeniseurallemme !!