Tänään KAS'lla. Otettiin nyt koemaisia seuraamisia, aika kivasti pysyi mukana. Pari kertaa katse harhautui muualle ja huomautuksesta taas paransi. Otin myös ketjutettuna jääviä ja seuraamisia, ihan hyviä. Seuraamiset tuntui melkeinpä oudoilta kun ei edistänyt. Välillä piti tarkistaa, että tuleehan se varmasti siellä... Olenkohan jo tottunut Noomiin kun se seuraa lähellä, Ramilla on sellainen sopiva rako.

Luoksarin stopit on ihan hyvällä mallilla, tosin nyt se vauhti on sitten hiipunut. Jos osaa tulla vauhdilla ei osaa pysähtyä, jos osaa pysähtyä ei osaa tulla vauhdilla.. nohh. Pitkällä matkalla tulee kyllä vauhdilla tosiaan, mutta pysähtyessä ottaa pari askelta. Ei mitenkään häiritsevän paljoa etene, mutta jos sallii tällaiset niin helposti alkaa sitten ottamaan enemmänkin askeleita. No mutta jos tämä tämmöisenä pysyy niin en näe tuota esteenä kokeeseenmenolle.

Noutoja muutamat, yritin heittää kauas että saisin palautukseenkin vauhtia. Meni laukalla kapulalle, tuli ravin ja laukan sekoituksella (välissä laukka-askelia mutta ravasi kuitenkin). Kokeillaan ehkä jotain repimispalkkaa noutoon ensi kerralla, jotain intoa tarvittaisi.
Metskunoutoa pari toistoa. Ravilla nämäkin.

Ruutua pari toistoa niin, että lelu ruudussa. Jotenkin oli tosi sekava enkä usko että noista mitään hyötyä oli, treenataan se ruutu varmemmaksi sitten pienemmällä häiriöllä.

Kaukot tarvii kyllä ihan tekniikkatreeniä. Pitäisi hioa myös sivulta maahanmenoa, Rami vetää oudosti taakse. Se siis jättää etujalat paikoilleen ja heittää peräpään maahan. On kokeillut tuota kaukoissakin, mutta sen sain korjatuksi, ilmeisesti kuitenkin sivultamenoon jäänyt.

---

Vihdoinkin näyttää jo vähän keväisemmältä. Lunta on sulanut muutaman viime päivän aikana tosi paljon, tiet on jo sulat (ja mikä parasta, parkkikset...!). Koulujen kentät on kuitenkin ihan jäisiä ja vetisiä vielä, mutta eiköhän nekin parin viikon päästä ole käyttökelpoisia jos tämmöisiä säitä on.

Perjantaista lauantaihin oltiin maalla mummolassa. Lopuksi vielä vähän kuvasatoa reissulta:

1270413088_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1270413346_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1270413502_img-d41d8cd98f00b204e9800998e