Eilen Noomi täytti 12 viikkoa, joten käväistiin eläinlääkärillä ottamassa rokote. Noomia pelotti kovasti toiset koirat odotustilassa ja se säikkyi oven paukahduksia ja muita kovempia ääniä. Vähän aikaa kun oltiin istuttu odottelemassa, Noop kuitenkin jossain määrin jo ehti tottua tilanteeseen ja tarjosi istumista ja maahanmenoa kun syötin nameja.
Rokotteen antoi pistää hienosti, ei edes huomannut.

Illalla mentiin Ramin kanssa agitreeneihin. Tehtiin keppejä, alkuun meinasi tarjota tokasta välistä menoa, mutta korjasin ja haki sitten oikeaan. Ei mitenkään supervauhdilla mutta kuitenkin veti monta kertaa virheettä kokonaan. Palkkasinkin namipalkalla, mistä johtunee keskinkertainen vauhti.
Sitten irtoamista hypylle namialustalla. Muutaman kerran parikin hyppyä peräkkäin.
Putkeen lähetyksiä, jotenkin ihmeellisesti tuli samasta päästä takaisin monta kertaa. Lopulta kuitenkin mentiin putkeenkin hienosti, tässäkin käytin namialustaa.
Keinua otin muutaman kerran, Rami vähän arkaili ja piti houkutella hetki ennen kuin uskalsi tulla. Laskin keinun varovasti alas. Nyt kuitenkin tuli houkuttelemalla, kun kesällä ei yhdessä vaiheessa suostunut tulemaan lainkaan.
Pitkästä aikaa myös A, ensin vähän mietti että uskaltaako kiivetä, mutta tosi hienosti tuli vauhdilla ja kivoja pysäytyksiä kontaktille saatiin. :)