Tänään siis taas KAS'lla. Rami oli melko hyvässä vireessä, muutaman kerran ajautui haistelemaan hallin pohjaa. Tämä on kuitenkin vähentynyt huomattavasti, eikä sitä esiinny enää yleensä ainakaan silloin kun jotain tehdään.

Ensin seurailuja, Rami oli innokas. Puutuin nyt edistämiseen ja ohjasin uudelleen parempaan kohtaan jos meinasi vähänkin edistää. Pyrin ajoittamaan naksun niin että on hyvässä kohdassa.
Täyskäännöksiä, otettiin muutama molempiin suuntiin. En osaa päättää kumpi on parempi, jyräystekniikka kyllä edesauttaa ylläpitämään oikeaa paikkaa (ei ennakoi täyskäännöstä oikealle eli ei ainakaan sen vuoksi edistäisi) ja vasemmalle käännöksen takapäätyöskentely on sekin parempaa.
Sitten askelsiirtymiä, Rami osaa oikeastaan muut melko hyvin paitsi vasempaan. Siinä vähän alkaa luimistelemaan kun meinaan tulla päälle. Eiköhän tämä tästä kun vähän harjoitellaan tekniikkaa.

Paikallamakuu muuten ok, mutta hytisee tauotta koko ajan. Aika paljonkin, kun näkyy toiselle puolelle hallia. Tätä ei harrasta kesäisin, eli olettaisin että johtuu vain kylmyydestä. Rami on kyllä tosi herkkis kylmälle. En viitsinyt makuuttaa kovin pitkään, ettei mene aivan epämukavaksi touhuksi.
Paikkaistumistakin vähän, hyvinpä se istui. Siinäkin taisi vähän täristä.

Sitten otettiin itsekseen ruutua, tosi hieno. Osasi hakea hyvin keskelle ja pysähtyi vasta naksun äänestä. Naksu on sitten tarkoitus vaihtaa pysäytyskäskyyn kunhan saadaan vähän varmuutta.

Hyppyä. Ekalla kerralla jäi haistelemaan esteen toiselle puolelle, mitähän tälle tekis. Aina eka hyppy on se haisteluhyppy (huonompi juttu kokeessa..).
Tokalla sitten istui hyvin käskystä ja kävin palkkaamassa siihen. Sitten yksi myös paluuhypyllä, hienosti hyppäsi yli vaikka oli jäänyt melko lähelle estettä.
Ramilla on kumma tapa hakeutua aina oikeaan reunaan kun hyppää. Voisi tuota yrittää vielä korjailla.

Lopuksi otettiin sitten vielä ruutua toisesta suunnasta. Rami ei ensin tajunnut ollenkaan, vaan oli käskystä lähdössä noutamaan hihnaa. Noh, kävin näyttämässä ruudun. Sitten meni oikeaan reunaan, en palkannut (vaikka olikin kyllä ruudun sisällä). Otin lähempää kerran niin että näytin käsimerkillä vasempaan reunaan. Näin haki keskelle ruutua ja siitä palkkaus. Sitten otettiin kauempaa ja osasi hakea hyvin keskelle.

Lopuksi taas kuvapäivitystä pikkumonstereista :)