Lauantaiaamuna hypättiin Ramin kanssa junaan kohti Tamperetta. Ramin kanssa on rentoa junailla, kun se vain vetelee sikeitä penkin alla. Iltapäivällä saavuttiin Tampereelle ja meitä vastassa asemalla olivat Julia ja Nasu. Sitten hotelliin yöksi, toki illalla lenkkeiltiin ja pyörittiin ulkona.

1269368155_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Rami ja Nasu tulivat hyvin toimeen, kumpikaan ei häirinnyt toista pahemmin. Illalla hotellissa ne innostuivat vähän leikkimäänkin.

1269368937_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Aamulla sitten lenkkien ja syömisten jälkeen suunnattiin näyttelypaikalle. Oltiin paikalla paria tuntia ennen kehän alkua, hyvä niin. Rami otti rauhallisesti ihmis- ja koirapaljouden ja suurimman osan ajasta viettikin Nasun kanssa häkissä. Ei edes ollut äännellyt, kun käytiin Julian kanssa ostoksilla ja koirat jäivät odottelemaan. Siinä odotellessa kokeilin teettää vähän temppuja ja perusasentoja, ihmeellisesti oli hyvin kuulolla, vaikka häiriötä oli joka puolella.

Kehässä Rami meni ihan hyvin, antoi tuomarin kokeilla ja ravasikin kai ihan ok. EH:n sai ja koska avoimen luokan uroksia oli vain kaksi, sijoittui siis toiseksi. Tuomarina oli Jack Ireland Kanadasta.

Arvostelu:
Good coat texture. Slightly high on leg. Good furnishings. Would like to see more turn of stiffle and better tail carriage. Good pigmentation.

Pyörittiin näyttelypaikalla vielä muutama tunti. Meidän juna takaisin Ouluun lähti viideltä, tällä kertaa juna olikin erittäin täynnä ja näinollen ahdasta oli. Rami ei kuitenkaan jaksanut välittää tungoksesta vaan nukkui melkein koko matkan.

Kiitokset Julialle ja Nasulle mukavasta seurasta! :)

---

Sitten vielä pieni tiivistelmä eilisistä agitreeneistä. Rami ei ottanut häiriötä ollenkaan, ehkä se sai edellisenä päivänä tarpeekseen hälinästä, eikä hallimeininki ole siihen verrattuna mitään. Eli treenit menivät tosi hienosti, Rami oli täysillä mukana hommissa.

Treenailtiin keppejä, näissä on vielä epäselvyyksiä aloituksessa, muuten vauhtikin on aika hyvä. Epähuomiossa pari kertaa jäi joku väli pujottelematta, mutta positiivista tässä vauhti ja into.
Otettiin paria estettä peräkkäin ja valssia, se irtoaa jo vähän paremmin. Treenattiinkin irtoamista namikupille putkelta, tosi kivoja vauhdikkaita putkia oli näin.
Lopuksi lelun kanssa innokkaita vauhtipätkiä suoralla putkella ja hypyllä.