Tällä viikolla on paistanut aurinko, minkä kunniaksi sain kertaalleen raahattua kamerankin lenkille mukaan. Tuntuu turhalta vääntää hämärässä suttuisia kuvia, joita joutuu kuitenkin muokkaamaan koneella niin paljon, että ne muuttuvat julkaisukelvottomiksi. Parempi säästää kameraa ja kuvailla hyvällä säällä, kun onnistuneiden kuvien saamisen mahdollisuus on hieman parempi?
Rami ei ole tällä hetkellä kovinkaan kuvauksellisen näköinen, sen turkki on varmaan karseampi kuin koskaan. Voin olla ylpeä itsestäni, kun kerrankin jaksan odottaa turkin kasvamista sen puoli vuotta. Nyt on varmaankin sitten ihan helppo trimmi, karva irtoaa puhaltamalla... tai sitten ei.

Tänään tokoilin molempien kanssa.
Noomi aloitti ruudulla. Pari ekaa toistoa ihan ok, vähän epävarman oloinen kuitenkin. Vaikutti ihan, kuin olisi ollut vähän pihalla ja etsiskellyt jotain ruudusta. Lopuksi laitoin kippoon reilusti ruokaa (kippo minun takana, ei siis ruudussa) ja yksi onnistunut lähetys josta vapautus syömään. Tällä tapaa tuntui ainakin varmalta, kun N tiesi missä palkka on ja tiesi minne pitää mennä jotta sen saa (eikä etsinyt mitään ruudusta). Tuskin on kuitenkaan kannattavaa kauheasti treenailla näin, vauhti voi kärsiä kun pitäisi juosta palkasta poispäin. Kenties kippoa voisi kokeilla laittaa ruudun taakse.
Noomilla oli tänään vuorossa myös palkattomuustreeniä, teetin kaksi pitkähköä seuraamispätkää (toinen hihnassa, toinen ilman) ja ihan kivoja olivat. Paikka tuntui kivalta, ei edistänyt eikä tuntunut väljältä (=painoi tarpeeksi). Tokassa pätkässä vähän häikkää oikeaan täykkärissä, meinasi ottaa etäisyyttä. Korjailtiin tätä erikseen. Kertaalleen tehtiin myös jäävät ja luoksetulo, luoksarissa jouduin taas vähän muistuttelemaan, että törmäily on kiellettyä. Muuten ei erityistä valittamista.

Ramin kanssa käytiin hallilla treeneissä, menipäs taas kivasti. Ramikin aloitti ruudulla, tehtiin vain yksi toisto, joka meni aivan nappiin. Pysähtyminen voisi tapahtua hieman napakammin, mutta milloinpa Ramin pysähtymiset olisi olleet nopeita... Osaan kuitenkin jo arvioida, missä kohtaa käsky pitää antaa, että R jää ruudun sisään. Eikä sen yli pitäisi mennä ainakaan kovin pahasti vaikka käsky tulisikin myöhässä.
Seuraamista ja jääviä tehtiin vähän sekaisin, seuruu oli kivantuntuista Rampaksi. Jäävissä meinasi sekoittua istuminen ja seisominen, jotka pienellä muistuttelulla onnistuivat nekin.
Hyppynoutoa (metallilla) pitkästä aikaa, teetin ensin pari suoraa ja sitten myös vinoja, hienosti meni hypyn kautta molempiin suuntiin. Myös ohjattu sujui tänään hienosti, tehtiin vain yksi toisto käskytettynä (vasen), ei ongelmia siis.
Paikkaistuminen ryhmässä suunnilleen pari minuuttia (?) onnistui myös. Vähän otti häiriötä takana olevista ruututreenaajista ja nosteli tassua, mutta pääasia että pysyi rauhallisena.