Jotenkin olen laiskistunut blogin kirjoittamisen kanssa, enkä ole jaksanut kirjata ylös viime aikojen treeneistä paljoa. Tässäpä pieni tiivistelmä parin viime viikon jutuista.

Rami on treenannut vähän voittajaluokan juttuja, kaukojen tekniikkaa ja ruutua lähinnä. Kaukot alkaa olla ihan ok, ei se läheskään paikoillaan pysy, aina etenee jonkun 20cm, mutta riittää minulle nyt ainakin tässä vaiheessa. Ollaan tehty takapalkalla, ja voisin sanoa jopa että olen melko tyytyväinen. M-s ja s-m -vaihdot alkaa olla tosi hienot, pysyy paikoillaan eikä tepastele. Istu-seiso ja seiso-istu on ihan ok, vaikkakin nämä on ne vaihdot missä se mahdollinen eteneminen tulee. Maasta istumiset ja takaisin menee ihan normaalin hyvin. Vielä ei olla juuri otettu kisamatkalla, lähinnä sellaisella keittiöstä-olohuoneeseen -matkalla.

Rami on treenannut nyt enemmän agilityjuttuja, ollaan käyty monena päivänä hallilla ottamassa kontakteja ja pieniä radanpätkiä. Se alkaa olla ihan pätevä, vaikkei mikään supernopsa olekaan.

Noomi on tehnyt tokojuttuja, seuraaminen alkaa olla ihan kivanoloista. Osaa hakea paikan vaikka palkka olisi kaukopalkkana kupissa tai oikeassa kädessä. Jäävät jumittavat aikalailla samoissa, maahanmeno sellainen keskivertonopea (tiedän että se pääsee nopeamminkin), seisominen vartaloavun kanssa pääasiassa ihan hyvä. Luoksetulon pomppua ollaan hiottu pois ja sitä esiintyykin paljon harvemmin. Enää se ei ainakaan juokse ohi, vaan tajuaa vähän hidastaa vauhtiaan...

Myös Noomi on päässyt pari kertaa hallille kokeilemaan agijuttuja. Tehtiin samanlaisia harjoituksia, kuin pentukurssilla alkukeväällä, Noomi oli aivan superhieno! Se tuntuu ihan sairaan nopealta, kun Rami on vähän hitaanpuoleinen. Muutamia kertoja siis hyppy-putki-hyppy -sarjaa (rimat maassa) ja se lukee tosi hyvin ohjausta. Pari kertaa meinasin jäädä jälkeen. Anniina oli avustamassa palkan kanssa, kiitokset sinne. Muutaman kerran tehtiin myös puomin alastulokontaktia, nostin Noomin puomille. Tosi kivasti tajuaa jättää takajalat kontaktille, kun tätä ollaan treenattu temppuna. :)

Noomi täytti tänään 8kk, luvassa on jonkinlainen seisomiskuva luultavasti jossain vaiheessa. Myös Rami viettää synttäreitä tällä viikolla.

Lopuksi vielä Julian ottamia treenikuvia Noomista viime viikolta. Kiitokset!