Viime viikolla treenailtiin muutamana päivänä, eniten otettiin varmaan paikallaoloa joka oli aika rauhallista. Olikin niin lämmin, että ei juuri muuta voitu ottaa. Uimassakin Rami kävi monta kertaa ja alkoikin tykätä polskimisesta, vaikka viime kesänä ei suostunut juuri veteen menemään. Eipä se nytkään varsinaisesti ui, kalhailee mutta yhä vain syvemmälle ;)

Tänään sitten oli vuorossa ensimmäiset treenit sm-joukkueporukassa. Näitä treenejä on nyt siis kahdesti viikossa, seuraavat torstaina.
Treenit pidettiin yliopiston vieressä nurmialueella. Sää oli nyt sopivampi tokoiluun kuin viime viikolla, ei ollut liian kuuma.

Otettiin yhteisesti paikallamakuuta, joka oli meidän osalta suoraansanottuna aivan järkyttävää. Aluksi meinasi nousta istumaan, sitten pää pyöri ja välillä oli nenä maassa. Tälle on tehtävä jotain...

Sitten seuraamisia, luoksetuloa ja jättäviä. Liikkeet teki hyvin, mutta edelleen haistelua liikkeiden välissä. Täytyy kiinnittää huomiota tuohon haisteluun, sitä ei saa treeneissä tehdä.
Meiltä katsottiin muutaman kerran luoksepäästävyyskin, ensimmäisellä kerralla nousi seisomaan, pysyi kuitenkin tokalla kerralla.
Sitten kun vaihdoin namipalkan palloon, tuli seuraamiseenkin enemmän virettä ja paljon innokkaammin työskenteli, ei juuri haistellutkaan. Enemmän lelulla palkkausta siis.

Sitten näiden treenien jälkeen käytiin vielä katsomassa Paulan, Elinan ja Birgitan treenailuja viereisellä parkkiksella. Paula otti meiltä vielä luoksepäästävyyden ja nyt ei noussut ollenkaan.

Nyt me pidetään pari päivää taukoa treeneistä ja sitten innolla torstaina taas treenailemaan :--)

1243279206_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

- Jenna ja Rami