Nyt me sitten vaihdettiin tänne vuodatukseen, ajattelin että olis inspiraatiota kirjustella useammin jos olis vaihtelua välillä.

Tämä on jatkoa siis tänne: raminblog.wordpress.com

Tänään olin järjestämässä mätsäriä kassilla, Rami oli kotona odottelemassa. Oli ihan mukavaa, tosin meinasin jäätyä siinä makkaroita ja muuta myydessä.
Treenipuolelle meille ei kuulu nyt parin viime päivän ajalta juurikaan uutta, tarkoitus ois treenailla ihan kunnolla nyt kuntoon ne meidän heikot liikkeet (paikallamakuu ja hyppy) joita ollaan viimeinen kuukausi nyt yritetty työstää. Paikallamakuu on mennyt taaksepäin lumen tulon takia (trimmikään ei auttanut asiaa..). Eilen saatiin yksi onnistunut kaksiminuuttinen, vielä sitä vilkuilua tosin pitäis työstää pois. Vaikka tärkein mulle ois nyt että se vaan pysyis paikallaan, eikä missään nimessä nousis. Ja se vilkuilu tullaan kitkemään pois myös tässä samalla. Hyppy on sitten sellasella mallilla, että se osataan nyt, (tosin vieläkin on hieman vino, mutta senhän ei pitäisi alokkaassa vielä olla onkelma) mutta välillä tulee sellasia että kun pyytää hyppäämään, R katsoo mua tyyliin "häh", kuin ei tajuais mitä pitäis tehdä. Mutta tätä treenataan varmemmaksi vielä.
Oon sanonut tän monta kertaa, mutta kun katson parin seuraavan päivän treenit, jos ne menee hyvin, ilmoitan tuon ehkä kuun lopussa olevaan kokeeseen. Jos ei, odotamme helmikuuhun. Paikallamakuu on se tärkein mikä nyt pitäis tsekata kuntoon!
Pistämpäs tähän vielä jotain tämän vuoden tavoitteita.

TAVOITTEET 2009
TOKO: TK1, avoimen liikkeitä parempaan kuntoon
Agility: alkeiskurssi..?
Muu: koiratanssissa voisimme yrittää tehdä ihan huvikseen joku koreografia. Jotain muuta lajia, kuten jälkeä tai hakua yms. olis mukava kokeilla (:

Mutta jeesps, yritämpä kirjoitella useamminn.
- Jenna ja Rami