Jeejee, Rami on tullut takaisin! Se tuli siis sunnuntai-iltana ja kaikki on sujunut hyvin, Rami ei ole ollut enää lainkaan kiinnostunut Noomista. Rami on ehtinyt treenata viikon aikana muutamaan otteeseen sekä agia että tokoa. 

Agitreeneissä oltiin tiistaina, ja meni ihan kohtalaisesti. Mun täytyisi keksiä joku parempi motivointikeino, Rami on vaan puolella teholla mukana. Etenee kyllä laukalla, mutta voisi kiitää paljon kovempaakin. Kävin sitten keskiviikkona hallilla tekemässä motivaatioharjoituksia, Rami meni ihan ok. Ei edelleenkään ihan täysillä, mutta vähän paremmin. Ajattelin käydä nyt muutamana päivänä viikossa hallilla ottamassa ihan vain jonkun pienen radanpätkän kerran niin että nostatan Ramin korkeaan vireeseen, ehkä näin saataisiin lisättyä innokkuutta..?
Tokon puolella ollaan tehty vähän ohjattua ja ruutua. Ruutu on yleensä ok, vielä tarvitsee varmuutta kun merkki on otettu mukaan. Kuitenkin hahmottaa ruudun jo paremmin ja harvemmin enää jää liian eteen/tarjoaa merkille menoa ruudussa. Ohjatussa ollaan tehty helppoja harjoituksia, kapulat melko lähellä sivulla. Myös keskikapula on jo mukana treeneissä, Ram ei huomioi sitä. Rami on oppinut melko hyvin "merkki"-käskyn ehdottomuuden, eikä yritäkään karata suoraan kapuloille.
Luoksarin stoppeihin pitäisi keksiä jotain uutta tekniikkaa, jotenkin laiskistun niiden kanssa kun tuloksia ei vain synny...

Noomikin on treenannut. Sunnuntaina käytiin ekoissa ohjatuissa treeneissä kassilla. Luoksepäästävyys sujui hyvin, kun syötin samalla. Paikallamakuussa oli vähän levoton, jäin lähelle ja palkkailin melko tiheään. 
Tehtiin perusasentoja ja vähän seuraamisia. Molemmat ok, ei ongelmia.

Myös viikolla ollaan käyty Noomin kanssa muutamia kertoja treenaamassa. Seuraamisia ollaan tehty taas vähän pidemmissä pätkissä, ihan hyvin on mennyt. Välillä tuntuu, että N edistää, täytynee kiinnittää huomiota palkkaustapaan.